Supermarknadskund upptäcker dolt vulgärt meddelande på t-shirt – folk kan inte tro att den såldes i butiken

Skriven av Henrik R

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kund upptäckte ett vulgärt meddelande på en t-shirt hos den enorma amerikanska supermarketkedjan Walmart. När andra såg det dolda ordet kunde de inte tro att det såldes i den populära butiken.

Ett av de senaste t-shirt-designen som Walmart sålde skulle sprida budskapet om vikten av återvinning, återanvändning, förnyelse och omtanke, men det visade sig att folk såg ett "dolt" meddelande som fick många att skratta och som tvingade butiken att sluta sälja den aktuella t-shirten.

Designen visade de fyra orden skrivna med de stora bokstäverna "RE".

Faktum är att det stötande ordet blev synligt om man läste de första bokstäverna i var och en av orden vertikalt.

Detta kom till många människors uppmärksamhet efter att en kund tog en bild av t-shirten och frågade om andra kunde se det "dolda" ordet.

På nolltid blev bilden viral och fick många att reagera på samma sätt; med skratt. Och precis som många upptäckte ordet med en gång fanns det också de som behövde mer tid för att förstå vad det "dolda" budskapet var.

"Det tog mig längre tid att förstå än jag vill erkänna...", kommenterade en användare. "Hahaha! Genialiskt – jag behöver också en", skrev en annan användare.

Kan du se vad det "dolda" budskapet är? Titta noga på bilden, annars kan du få svaret längst ner i artikeln.

När Walmart upptäckte att deras t-shirt blev populär på Twitter reagerade de snabbt.

Butiken utfärdade ett uttalande som klargjorde att t-shirten endast hade varit tillgänglig i deras kanadensiska butik. "T-shirten såldes endast i Walmart Canada-butiker och har tagits bort från butikerna", skrev de. Men även om t-shirten inte kunde köpas i butiken var den fortfarande tillgänglig för köp online.

Om du inte har upptäckt "budskapet" bildar bokstäverna ett mindre lyckligt ord när man ser på dem vertikalt. C-U-N-T. Ordet används vanligtvis nedsättande om andra personer, även om det mer exakt är en beteckning för kvinnors könsorgan.

Åtminstone fick det många att skratta.