Svensk ‘tidsresenär’ påstår sig ha bevis på att ha träffat sig själv i framtiden

24/09/2023 16:44

Ida Hansson

Utrikes
Foto: TikTok/@iimcf
Foto: TikTok/@iimcf
En svensk tidsresenär har blivit viral på TikTok, efter att ha delat videos där han ska ha träffat sig själv i framtiden.

Mest läst idag

'Svensk tidsresenär möter sig själv i framtiden - med videobevis!', ett kort klipp som är hämtat från en dokumentär som innehöll en kort intervju med mannen, Håkan Nordkvist. Detta delades sedan av TikTok-användaren @iimcf. 

​"Jag ser mig själv som en 70-årig man" förklarar han i klippet.

"Lyckligtvis, eftersom jag trodde att ingen skulle tro det här hade jag min mobil och kunde filma den", sa han medan filmerna visade honom stå bredvid en äldre man som spöklikt nog hade exakt samma tatuering på exakt samma arm som honom.

"Så vi stod där och pratade och det var en skön känsla, en riktigt bra känsla."

Så vad tycker några av de 400.000 TikTokers som har sett den här videon? Är det äkta?

Tyvärr för alla sanna troende, sköts tesen snabbt ner.

"Det här var en livsförsäkringsannons i Sverige, den är inte äkta haha" sa en användare.

Och tyvärr är det sant. Klippet kommer från en marknadsföringskampanj av försäkringsbolaget AMF för deras pensionsplaner och gjorde första rundorna på internet redan 2006.

Foto: TikTok/@iimcf

Även om man inte var medveten om det, finns det ett något talande tecken på att både "dagens" Nordkvist och "blivande" Nordkvists tatueringar båda ser helt nya ut. Det spelar ingen roll hur mycket du tar hand om dina tatueringar, det kommer alltid att bli lite slitage några decennier framåt.

Tidsresenärer som dyker upp på TikTok har blivit ett allt vanligare fenomen. Bara förra månaden delade en TikTok "tidsresenär" en video för sina sex miljoner följare i ett försök att bevisa att hans påståenden om att vara den sista personen på jorden, faktiskt stämmer.

Han bevisade detta genom att visa ett klipp av en livlös "hemlig passage" i Barcelona, ​​bara för att glömma att redigera bort en fågel i början av videon.

Detta skriver Ladbibl.com