Tania rasar över stormarknad: Gav sina barn hundmat

Skriven av Henrik R

52 veckor sedan

|

26/05/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hon blev rasande när hon upptäckte sanningen.

De flesta föräldrar känner nog igen det, barnen ska skämmas bort lite och små mysiga snacks köps in, som kan överraska i lunchlådan. Och just de snacks som Tania hade köpt till sina barn, överraskade verkligen.

När barnen kom hem från skolan berättade de att de små kexen smakade helt förskräckligt. Det förvånade Tania, som därför tittade lite närmare på paketet med kex.

Det visade sig att det fanns en god anledning till att de små kexen inte hade fallit i god jord hos barnen.

Kexen var inte små läckra snacks för barn - utan för hundar.

Tania och hennes familj bor i Australien, där hon har köpt paketet med kex på stormarknaden Wool Worth. Därför skrev hon ett inlägg på stormarknadens Facebook-sida efteråt.

Det rapporterar News.com.au.

"Inte lämplig för människor" Här skriver hon att paketet med kex stod på samma hylla som kex för människor - och alltså inte på samma hylla som hundmaten.

Hon varnar andra för att se sig om noga när de handlar i butiken - eftersom den är djupt oorganiserad. Hon avslutar sitt inlägg med att kritisera stormarknadens 24-timmars livsmedelssäkerhetslinje. Hon ringde telefonnumret, men blev hänvisad till att skicka feedback via ett formulär.

"Förskräckligt och skamligt" avslutar hon sitt inlägg på stormarknadens Facebook-sida.

Om man tittar närmare på påsen står det faktiskt att de små kexen inte är lämpliga för människor - och att de är för hundar. Det står till och med att de innehåller ingredienser som är bra för hundens päls.

Stormarknaden har uttalat att de inte står på samma hylla som kex för människor, men att de naturligtvis inte kan utesluta att en annan kund kan ha ställt paketet på denna hylla.

Foto: Privat