Tjuv försökte sno verktyg från kickboxares bil: det skulle han komma att ångra

Skriven av Ida Hansson

127 veckor sedan

|

19/12/2021
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Den här tjuven insåg snabbt att han valt att stjäla från helt fel bil när en kickboxare plötsligt kom springande mot honom.

Leighton Brady har delat en video av händelsen på det sociala medie TikTok med texten: 'Stjäl inte verktyg från en kickboxares hus. Den här tjuven fick en kickboxningslektion gratis.'

I videon ser man en tjuv med luva ha sitt huvud inne i bagageutrymmet på en bil, som står parkerad på Leightons uppfart.

Tjuven väljer ett par lådor som han tycker har högst värde. Sedan stänger han bakluckan igen och lämnar bilen. Han försöker dock först ta sig in i en annan bil också.

Foto: TikTok

När tjuven förbereder sig för att lämna platsen verkar han höra något, och vänder sig därför om för att se vad det är. Det visar sig vara Leighton som springer ut från sitt hus iklädd ett par svarta boxershorts.

Tjuven kastar genast det han har i händerna, varefter han springer iväg från  platsen och springer runt hörnet.

Foto: TikTok

Han springer dock inte riktigt lika fort som Leighton, eftersom man tydligt kan höra på videoinspelningarna, att de två gör ljud som tyder på att Leighton är i färd med att ge honom en rejäl omgång bakom barrträden.

Strax efter kan man se en kvinna lämna huset då hon tydligen vill kolla vart Leighton har tagit vägen. Hon verkar dock inte vara vidare orolig då hon förmodligen vet att han har förmågan att klara sig själv.

Ett billarm slutar också med att slås på någon gång, vilket Leighton avslöjar i kommentarsfältet berodde på att inbrottstjuven halkade och slog huvudet mot den.

"Du kunde ha dragit tillbaka honom till kameran så att vi kunde se honom få stryk," kommenterade en person på videon.

"Det spelar ingen roll hur redo du är för strid, om den andra killen kommer spurtande iklädd boxershorts, då ska du komma därifrån", låter det från en annan, medan en tredje skriver:

"Det där gnället i bakgrunden är ljuv musik i mina öron."

Vidare skriver flera personer som ett skämt att hans sambo bara kom ut ur huset för att se om det var polisen, ambulansen eller en begravningsbyrå hon skulle ringa.