Utsidan är vacker, men när människor ser insidan vill de inte köpa huset längre

Skriven av Henrik R

53 veckor sedan

|

17/05/2023
Foto: Right Move
Foto: Right Move
Ett hus i Storbritannien skrämmer bort köpare när de kommer in.

"Smaken är som baken, delad," säger man, och vi kunde inte hålla med mer, för sanningen är att skönhet ligger i betraktarens öga, och vad som är attraktivt för vissa kan vara motbjudande för andra och vice versa.

Detsamma gäller för ett hus i Storbritannien som sattes till salu och lockade många potentiella köpare. De var dock inte lika intresserade längre när de väl hade fått en titt inuti.

Huset har fyra sovrum, en huvudsvit, ett garage och en perfekt välskött trädgård. I försäljningsannonsen står det att fastigheten hålls i en "hög standard", men det visade sig att inte alla höll med om vad dessa ord exakt betydde.

Udefra er huset rigtig smukt og velholdt. Foto: Right Move

Tro det eller ej, men interiören i detta till synes perfekta hus är lila - och det inkluderar väggarna, mattorna och möblerna. Kort sagt är allt lila. Oavsett hur mycket man älskar denna färg är alla överens om att detta helt enkelt är för mycket. Så vad mer är lila? Golv, tak, gardiner - ja, nästan allt.

Den lila färgen sträcker sig ända till skåpdörrarna i huvudsviten, och även om det kanske är lätt att måla om väggarna kan fasta element som skåpdörrar vara en mardröm att byta ut.

Foto: Right Move

Badrummets kakel är vitt men med lila blommiga detaljer på toppen. Och även om själva badkaret är vitt är badrumsgolvet och sidorna på badkaret täckta av lila, långfibrig matta.

Baserat på husets utsida skulle man aldrig gissa att allt inuti är lila, och om inte den framtida köparen också är en stor fan av denna färg skulle det inte vara en enkel uppgift att sälja huset.

Foto: Right Move

Huset är utbudet för 34 miljoner danska kronor. Skulle du kunna bo i det här huset?