Vännernas ilska mot prins Harry efter stora sveket

Skriven av Henrik R

44 veckor sedan

|

13/07/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vännernas ilska mot prins Harry efter stora sveket.

Prins Harry har hamnat i blåsväder igen, denna gång med sina närmaste vänner. Efter att ha lämnat England under skandalösa former och gått till skoningslös attack mot sin egen familj i olika intervjuer och i boken "Spare", har nu flera av prins Harrys närmaste vänner uttryckt sin besvikelse och ilska.

Enligt Daily Mirror har flera av prins Harrys närmaste vänner blivit "väldigt sårade" och "upprörda" över hans olika utspel. Dessa vänner, som tidigare har gjort allt för att skydda prins Harry och prins William, uppges nu vara oerhört besvikna.

Dessa nära vänner bestod av en grupp tätt sammansvetsade unga män som kallade sig för "band of brothers". "Det var nästan som en sorts omertá mellan dem. Det finns människor som har sagt: 'Vi har varit väldigt lojala mot honom genom åren och vi känner inte att lojaliteten har betalats tillbaka'", säger kungaexperten Rebecca English i Daily Mail.

För att göra saken värre, struntade prins Harry i att gå på nära vännen Jack Manns bröllop.

"Vi vet inte om Jack Mann glidit isär från Harry eller inte, men i slutet av Harrys självbiografi pratar han om att han blev bestraffad – i sina ord – efter intervjun av några av sina närmsta vänner", säger journalisten Richard Eden.

Kommer detta svek att påverka prins Harrys relationer med sina närmaste vänner? Och hur kommer detta att påverka hans image i Storbritannien och resten av världen? Vi får vänta och se.