10 saker kvinnor gör innan de ska ha sex - som de inte vill erkänna

Skriven av Johanna Frid

402 veckor sedan

|

02/09/2016
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De flesta kvinnor är nog bekanta med punkt nummer 2.

Du känner säkert igen situationen. Din nya, underbara partner ska sova över, du har dragit hem en snygging från krogen, eller din trevliga bekanting ska komma över en stund. 

Då är det skönt att vara lite förberedd. Här är 10 saker som kvinnor gör innan sex, som de kanske helst inte berättar för andra om. 

1. Rakar benen.. Och andra kroppsdelar. 

Har benen blivit långhåriga sista tiden? Har du inte trimmat könshåret eller har armhålorna fått vara ifred? Då är det nu du ska ta tag i hyveln. Om du inte föredrar den naturliga looken förstås. 

2. Tar på sina snyggaste underkläder. 

Av med mormorstrosan och på med raffinerad spets. Eller vad som nu är snyggast i din underklädeslåda. 

3. Snyggar till lägenheten från det allra värsta. 

De broderade kuddarna åker in under sängen, liksom din gamla nalle. Den överfyllda tvättkorgen ska ut ur sovrummet - bort med sura strumpor och smutsiga underbyxor. 

4. Ser till att kissa. 

Det är inte så sexigt att plötsligt behöva gå på muggen mitt i ett samlag.Då kan det vara en bra idé att kissa om man vet att man snart ska ha sex. 

5. Tuggar tuggummi eller borstar tänderna.

Helt ärligt. Dålig andedräkt är osexigt. Efter en lång dag av ostmackor, kaffe och vitlök kan det behövas en uppfräschning. 

6. Dubbelkollar p-pillren.

Hur var det nu? Kom du ihåg att ta dina p-piller när larmet gick i eftermiddags? Kanske ska du bara se efter om du gjorde det. Bara för säkerhets skull. 

7. Byter ut fläckiga lakan.

Det finns inget skamligt i att spilla kaffe på täcket. Eller smula ner lite chips. Eller bara skjuta upp att tvätta sängkläderna några gånger. Men om det drar ihop sig till en sexig kväll är det kanske nu du ska byta dem. 

8.

Tar på parfym.

Det är härligt att dofta gott. På handlederna. På halsen. På... andra ställen. 

9. Kollar in sig själv. 

Ler du snett mot dig själv i spegeln? Kollar om du har något mellan tänderna, om håret ligger som det ska? Det är du nog inte ensam om. 

10. Byter kläder en gång till. Och en gång till. 

Är det ikväll du inte ska gå hem ensam? Så spelar det ju en viss roll vad du har på dig. Är du snyggast i den blå toppen eller är det ikväll du ska flasha dina snygga ben?