10 vardagstecken på att han är ett vilddjur i sängen

Skriven av Johanna Frid

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan vara svårt att veta om en man är en hit i sängen innan du har testat honom. Lyckligtvis finns det en rad små vardagliga tecken som kan avslöja om han är en superman i sovrummet.

De flesta har någon gång blivit besviken på en partners prestation i sängen.

Vad hjälper det att han är snygg, sexig, gullig, charmig och säger alla de rätta sakerna om han är oerfaren fummeljöns i sängen? Eller ännu värre - ett egoistisk svin som inte har sex med dig, utan med sig själv.

Lyckligtvis finns det små signaler som kan avslöja om en man är bra eller dålig i sängen. Det skriver Cosmopolitan.com.

Vi har därför samlat 10 tecken på att han blir en succér i sovrummet, och att han kanske till och med är ett riktigt vilddjur.

1. Han vill gärna höra vad du tycker och lyssnar på dig: Om en man uppriktigt är intresserad av hur du har det, vad du tycker och vad du tänker, så är troligtvis en hit i sängen. Det är kvaliteter som han kan ta med in i sovrummet. Och köket. Och duschen. Och på arbetsbordet, eller var ni nu kastar er över varandra. Lyssnar han till dig så lyssnar han också till din kropp.

2. Han ger dricks: Generösa människor är i regel också generösa i sängen. Är han en girigbuk är det inte osannolikt att han också är snål med att skämma bort dig i sovrummet. Den givmilde mannen som gärna dricksar är kommer däremot belöna dig i sänghalmen.

3. Han kan dansa: Det finns självklart undantag, men kan rocka ett dansgold så kan han förmodligen rocka din säng. Att en man har känsla för rytm är ett bra tecken - och förhoppningsvis ett tecken på att han kan ta med sig rytmkänslan till madrassen.

4. Han tycker om att experimentera med mat: Och här pratar vi inte i sängen (nödvändigtvis) utan om när ni går ut och äter. För en man som inte är rädd för att sätta tänderna i lite av varje är inte heller rädd för att sätta tänderna i dig och pröva nya och spännande upplevelser rent sexuellt.

5. Han ser bra ut (men inte för bra): Om en man har utseendet med sig har förmodligen en del erfarenheter i sängen som kan visa sig positiva. Däremot bör han inte likna en grekisk gud - allt för ofta har vackra människor det allt för lätt när det kommer till erövringar. Därmed behöver de inte anstränga sig; varken före, under eller efter era sexuella äventyr.

6. Han rör (mycket) vid dig: Det kan verka som en självklarhet, men om han ofta bara måste ta på dig så är det för att han varken stå emot dig eller din kropp. Du kan slå dig i backen på att han inte kan hålla fingrarna (och andra saker) i styr när ni får av varandra kläder.

7. Han är en ingrn skrytmåns: Det kan vara charmigt när en man har god självkänsla, men för mycket självkänsla är ingen god idé. Speciellt inte om har fullt upp med att hävda sig själv och berätta om alla saker han kan. Ett toppjobb, pengar på banken, stora muskler och alla andra saker som går honom vägen är inga garanterier för att han är superhjälte i sängne. Tvärtom.

8. Hans blick! Det är svårt att förklara, men ibland vet man bara när ögonen säger allt. Det är skillnad på att någon ser på en och på att någon ser en. Om du känner att hans blick redan gör dig svag i knäna (och varm på andra ställen) innan ni ens har närmat er sovrummet så vet du att han kan mer än att bara titta för att göra dig upphetsad. Några män har bara "vilddjur" skrivet i blicken.

9. Han respekterer inte bara dig, utan alla kvinnor: De flesta män är nog inte så utspekulerade att de kan charma sig igenom hela listan, men om han bara är en lyssnande, snäll, charmig och respektfull mot dig och inte mot andra kvinnor är han säkert också en fuskare i sängen. Män som inte respekterar sina erövringar respekterar inte heller deras känslor i sängen. En man som lyssnar på kvinnor överlag är däremot mer av en hit att ta hem.

10. Han väcker vilddjuret i dig: Om du märker att han väcker dina mest erotiska och djuriska drifter är det för att han själv har dem. Här snackar vi inte bara om vara sugen på sex, vi snackar om att kasta sig ut i het och fysisk älskog som om det inte fanns en morgondag. Och om han kan framkalla den lustan hos dig, så har du nog redan väckt den hos honom.