11-årig flicka överlevde allvarlig cancer - nu har hon tagit sitt eget liv

Skriven av Filip Grönroos

11-årige Bethany Thompson fick nog av mobbingen och tog sitt eget liv.

11-åriga Bethany Thompson have hjärncancer när hon var liten. Hon överlevde sjukdomen, men den hade desvärre satt tydliga spår i flickan.

Det skriver The Independent.

Till exempel hade behandlingen gett Bethany ett snett leende. Under operationen där de tog bort hennes hjärntumör skadades några nerver.

Detta leende, samt hennes lockiga hår, blev Bethany Thompson retad för. Hennes föräldrar var övertygade om att det var därför hon valde att ta sitt liv den 19 oktober.

Foto: Facebook

På väg hem från bussen berättade Bethany om sin plan för sin bästa vän. När hon kom hem sköt honsig själv med en pistol på mammans veranda.

Vänninans pappa skulle ha ringt till Bethanys mamma Wendy Feucht. Tyvärr var det redan för sent.

- Jag tror bara att hon fått nog. Hon kände inte att någon kunde hjälpa henne. Folk behöver veta att även det minsta kan krossa någon, säger Wendy Feucht.

Familjen beskriver Bethany som en generös och kärleksfull tjej, full av liv. Hon älskade djur, att simma och att lyssna på musik.

Det är ännu inte klart vems pistolen var.

Wendy Feucht hade pratat med skolan om mobbingen. Ledningen har berättat för lokaltidningen Colombus Dispatch att de försökt ändå miljön på skolan efter att en annan elev begick självmord 2012.