13-åring vill rymma hemifrån - när polisen tittar förbi får de syn på det otänkbara

Skriven av Henrik R

Polisen fick en chock när pojken visade honom sitt rum.

När den amerikanske polisen Gaetano Acerra tog emot ett telefonsamtal från en13-årig pojke som ville rymma hemifrån gjorde det stort intryck på honom. 

Polisen åkte ut för att titta till Cameron Simmons, som visade sig bo i ett stort hus i den amerikanska staten South Carolina tillsammans med sin familj, mamma och storebror.

Den unga pojken visade runt polisen i huset. Rundturen slutade på hans eget rum. Men rummet var helt tomt. Det fanns inga möbler - inte ens en säng. Pojkens kläder låg inpackade i plastpåsar på golvet.

Den generöse polisen fick en idé. Han ville ge sin nya bekantskap en överraskning han sent skulle glömma.

Därför samlade han under flera veckor in olika saker till Cameron Simmons och hans familj. Till sist hade han så mycket att han kunde inreda ett rum till var och en av pojkarna. 

Det visade sig att Cameron Simmons mamma hade det svårt efter att hon rest från Texas till South Carolina för att ta hand om en sjuk släkting.

Hela familjen rördes till tårar över polisens givmilda handling. Och efter att historien om hans insats blivit viral på internet började folk från hela världen skänka bidrag till den lilla familjen.