13 fantastiska "olämpliga" barnteckningar som ser ut som något helt annat

Ida Hansson

133 veckor sedan

|

04/01/2022
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det är inte alltid som barnteckningar slutar med att likna det som barnet själv hade tänkt. Det finns 13 bra exempel på detta här.

Barn har en kreativitet som vuxna bara kan avundas. Det är dock inte alltid som denna kreativitet kommer till uttryck på det sätt som barnet hade tänkt sig. Ibland slutar det å andra sidan med att det uttrycks på roliga sätt.

De allra flesta föräldrar kan nicka igenkännande till att de har fått en teckningi handen, vilket har gett ett leende på läpparna. Det är dock inte alltid det har berott på glädjen att få teckningen, utan snarare i större utsträckning vad teckningen föreställer.

Det finns många exempel på teckningar gjorda av barn som har fått ett motiv som man knappast kan undvika att skratta åt. Just den här typen av teckningar från barn hittar du hela 13 bra exempel på nedan.

1. 'Min dotter gjorde en teckning där jag stod i duschen.'

Foto: Facebook

Det kan vara så att mamman som har fått den här teckningen av sitt barn kommer ihåg att stänga dörren till badrummet när hon ska till duschen i framtiden.

2. 'Vår dotter ritade sin pappa (vänster) och mig (höger)'.

Foto: Facebook

Frågan måste nästan vara om mamman tenderar att gå topless hemma eftersom teckningen i slutet såg ut så här.

3. Min 5-åring ritade in ett julkort till vår granne. Jag gav den aldrig till henne!

Foto: Facebook

Det är nog inte svårt att föreställa sig varför den här föräldern bestämde sig för att det kanske var bäst om grannen inte fick detta julkort.

4. 'Min son var hos doktorn och ritade sin familj innan han gick in.'

Foto: Facebook

Det är svårt att förneka att graben inte såg till att göra en mycket detaljerad ritning. Det är dock inte säkert att föräldrarna gillar detta fullt lika mycket.

5. 'Min dotter ritade sig själv och mig när vi rider häst'.

Foto: Facebook

Var i världen ser hästar ut så här? Dotterns förälder håller nog inte helt med sin dotter om att det ser ut som två hästar på den här teckningen.

6. 'Min 7-åriga dotter ritade den här luftballongen'.

Foto: Facebook

Visserligen finns luftballonger i flera former, storlekar och färger. Det är dock svårt att föreställa sig att det går att hitta en luftballong som har samma form som den du ser på ritningen ovan.

7. 'Min dotter ritade jultomten med en tomteluva'.

Foto: Facebook

Precis som luftballonger kan du självklart även hitta tomteluvor i en mängd olika storlekar och varianter. Men har du någonsin sett en jultomte bära en sådan tomteluva?

8. 'Vår 6-årige son gjorde detta brev åt oss'.

Foto: Facebook

Det är svårt att ta från den 6-åriga pojken att det är ett väldigt kreativt och galet brev.

9. 'Min 6-åriga teckning av hans bror som leker med en kanin'.

Foto: Facebook

Tanken bakom var nog riktigt bra när 6-åringen ville rita sin bror som lekte med en kanin. Många kommer dock att tycka att det ser ut som att han leker med något annat på teckningen.

10. 'Min dotter gjorde en teckning med mig i klänning med en liten rosett framför'.

Foto: Facebook

Det är knappast någon som håller med om att klänningar med en liten rosett fram kan vara riktigt söta. Det är dock sällsynt att rosetten placeras där den är på denna klänning.

11. 'Vår 6-åring ritade pappa, mamma, sig själv och sin bror medan vi snorklar'.

Foto: Facebook

Det här är en av de värre. Det ser inte riktigt ut som att familjen snorklar. Det ser ut som något mycket värre.

12. 'Min 3-årings teckning av sin pappa'

Foto: Facebook

Undrar om pappa är nöjd med storleken på det han har utrustats med av sin 3-åring på denna teckning. Det är inte helt säkert att han själv håller med om att storleksförhållandet stämmer.

13. 'Min 5-åriga dotter ritade en rosa kaktus'.

Foto: Facebook

Även om idén med en rosa kaktus är riktigt söt, är det svårt att inte föreställa sig något annat när man tittar på den här teckningen.