19-årig tjej är säker: Jag är gravid med Jesus

Skriven av Filip Grönroos

394 veckor sedan

|

05/11/2016
En amerikansk tonåring är övertygad om att hon är gravid i nionde månaden med Guds son. Ingenting kan överbevisa henne.

Den amerikanska talkshowvärden Dr. Phil är van vid att höra alla möjliga historier i sitt program där han ger råd till människor i svåra situationer.

Han fick sig dock en utmaning när han nyligen hade en gäst som insisterade på att hon bar på Guds barn. Hon menar också att rapparen Eminem är pappan, skriver The Sun

19-åriga Haley var helt övertygad:

- Jag är gravid med Jesus. Min familj, mina vänner och prästerna i min kyrka tror inte på min. Jag vet att det är Jesus och jag bryr mig inte om vad min familj säger. Det handlar om ifall man tror på Jesus eller inte, förklarade hon.

- Det spelar ingen roll var graviditetstest och läkare säger. När jag föder mitt barn kommer ingen avvisa honom, för han är min saviour

Haley har diagnostiserats med paranoid schizofreni. Hennes mamma berättar i programmet att dottern är en disillusionerad lögnare. Dr. Phil arrangerade ett ultraljud för att få flickan att förstå att hon inte ens är gravid.

Enligt Haley har hon gått upp flera kilo och kan känna hur barnet sparkar. Läkaren berättar att hon bara ha luft i tarmarna, men det tror hon inte på.

- ag är ledsen, Dr. Stork, men du kan inte ljuga för Jesus, svarar hon.

Haleys mamma Kristi är förtvivlad:

- Första gången jag hörde henne prata om sin graviditet med Jesus kollade jag på henne som om hon hade tappat förståndet.

Se ett klipp från det konstiga avsnittet av Dr. Phil här: