24-årig man gift med mormor till 17 barnbarn: Nu öppnar de upp mobbning på nätet

18/01/2022 13:07

Ida Hansson

Viralt
En 24-årig man har gift sig med en 61-årig mormor som har 17 barnbarn och de två pratar nu om allt hat de har varit med om på grund av den stora åldersskillnaden.

Mest läst idag

61-åriga Cheryl är mormor och har 17 barnbarn, och 24-åriga Koranen har inte ens fått sitt första barn ännu. Ändå är de två ett par och trots åldersskillnaden på 37 år gifte de sig förra året. Det skriver Ladbible.

Även om den stora åldersskillnaden för vissa är ett tabu, är Cheryl och Quran helt öppna med det, och de 'livestreamade' därmed sitt bröllop, som ägde rum i Tennessee i USA, till sina många följare på det sociala mediet TikTok d. 3 september förra året. 

Förutom att vara gifta driver paret även en TikTok-kanal tillsammans, där de regelbundet delar videos från sina liv, och det är precis en video från denna kanal som har blivit viral nyligen.

Videon handlar om allt hat och mobbning som de två har gått igenom som en konsekvens av deras ovanliga förhållande.

På skärmen skrev paret "Anledningar till varför folk inte gillar oss som ett par", och detta följdes av flera anledningar till att folk har skrivit till paret.

Många av de meddelanden som paret har fått genom tiden är rent av onda och äckliga, och det här är saker som "det här är sjukt", "han utnyttjar dig", "du är en fossil", "du borde få Botox", "och" det här är nekrofili."

Paret förklarar att anledningen till att folk skriver dessa taskiga saker förmodligen är att de lever i ett förhållande tillsammans, trots att de har olika etnicitet och hudfärg, och för att de som skriver meddelandena "inte kan hitta sin egen lycka".

Det finns dock också användare på TikTok som stödjer förhållandet, och en användare skrev så här: "[...] om ni två är lyckliga och älskar varandra, så är det allt som borde spela roll! Fortsätt att vara du. "

En annan användare backade också förhållandet och skrev så här: "Så sött. Gå inte på dem för deras förhållande, det är deras val inte ditt. Om du inte gillar det, så "scrolla" jag är trött på det. "

Paret från Georgia i USA träffades första gången när Quran var 15 och arbetade på Cheryls sons restaurang. På den tiden bidrog dock åldersskillnaden till att hålla romantiken mellan de två på avstånd.

"Jag tror inte att det var kärlek vid första ögonkastet eftersom jag var 15 när vi träffades, men när jag var 23 fann vi varandra på en mer andlig nivå, vilket gjorde att vi lärde känna varandra bättre, och det var där, vår kärlek blev verkligen stark, "Koranen har alltså uttalat och ytterligare förklarat att paret verkligen har varit ett par sedan 2020.