25-årig kvinna var lycklig och förälskad: Pojkvännen blev ursinnig och rev ut hennes tunga

Filip Grönroos

398 veckor sedan

|

27/10/2016
Viralt
Foto: GoFundMe Carleigh Hager
Foto: GoFundMe Carleigh Hager
Carleigh Hagers historia delas nu på sociala medier, där hon ger en uppmaning till alla som lever i våldsamma förhållanden.

Om du är i ett förhållande som är våldsamt - GÅ.

Gå och kom aldrig tillbaka, uppmanar kvinnan som själv upplevt detta på värsta tänkbara sätt, både fysiskt och psykiskt.

Kvinnans namn är Carleigh Hager och hennes historia och intervju med Mirror blir nu viral på internet. Hon hoppas att andra kan lära något av hennes erfarenheter.

Foto: GoFundMe Carleigh Hager

För utomstående var Carleigh tillsynes lyckling tillsammans med sin pojkvän, Ryan. Hennes Facebook-profil var full av romantiska bilder; de log, såg föräldkade ut och allt verkade perfekt. Hon kallade honom för sin "drömprins" - men detta var bara på ytan.

Foto: GoFundMe Carleigh Hager

En lördag åkte paret på ett bröllop och på vägen hem kallade Ryan hennes för kärring och andra elaka saker framför deras gemensamma vänner. När Carleigh hade gått och lagt sig senare på kvällen kom han in i rummet och försökte kväva henne i sömnen, säger hon själv.

Några vänner försökte bryta sig in i huset och lyckades också med det, men den 26-årige mannen klarade ändå att stänga dem ute så att han kunde fortsätta.

Han stack in sina fingrar i Carleighs näsa så att hon inte kunda andas.

- Han kom tillbaka till badrummet där jag var och sa att jag skulle sluta skrika och fortsatte att sticka in fingrarna i min mun och rev av min tunga, berättar kvinnan i intervjun.

Foto: GoFundMe Carleigh Hager

- Han bet av en del av mitt öra. Han försökte att bita av näsan också, och fingrarna. Jag har bitmärjen från axlarna till rumpan. Han bet mig också i halsen, berättar hon.

Foto: GoFundMe Carleigh Hager

Til slut svimmade hon och vaknade upp när polisen kom.

Enligt Carleigh själv är det inte första gången hon överfallits av Ryan, men denna gången fick hon stora skader i huden och kunde inte se med vänster öga. Hon måste genomgå en fysisk och psykisk rehabilitering.

Han drog ut hennes tunga ur munnen så att blodet rann på alla håll. Han försökte sen kväva henne i sitt eget blod. Tungan har nu sytts på igen, men Carleigh kan inte inta fast föda på tre veckor.

Foto: Indianapolis Politi - Ryan Cameron

Carleigh Hager kommer överleva, men det kunde lika gärna ha gått mycket värre. Hon vill därför använda denna händelsen för att varna andra människor i våldsamma relationer.

Hon var konstant rädd i förhållandet för att Ryan hotat med att döda hennes hund. I efterhand förstår hon hur illa det kunde ha gått.

- Låt inte någon kontrollera dig eller säga att du inte duger. Var med vänner. Gör precis det du har lust med i livet. En sådan person är inte en riktigt man. Det är inte en som älskar dig, säger Carleigh Hager.

Ryan är nu anhållen för misshandeln och kommer att åtalas.