58-årig tvåbarnsmamma: Jag dejtar bara toyboys

Skriven av Johanna Frid

Foto: Facebook/ Mandy Holliday
Foto: Facebook/ Mandy Holliday
Ju yngre män desto bättre.

Mandy Holliday (58) från Fen Ditton i Cambridge, Storbritannien dejtar uteslutande purunga män - de ska helst vara hälften så gamla som hon. Det skriver The Sun.

Den brittiska skådespelerskan och mamman till två tonåringar berättar att hennes 18-åriga son Ronan är god vän med flera av hennes tidigare toyboys, samt att hon ofta får dejtingtips från sin 15-åriga dotter Gretel.

Mandy Holliday har dejtat hundratals toyboys, och hennes nuvarande "pojkvän" är en ynglin på blott 22 år.

Barnen var 10 och 14 år gamla när mamman fick upp ögonen för unga män.

Hon anser själv att hon är en bra förebild för sina barn och att hon genom att dejta unga män visar barnen hur viktigt det är att vara sannmot sig själv.

- Mina barn är härliga och öppensinnade kring det. Faktiskt är min son bästa vän med ett av mina ex, säger 58-åringen till The Sun.

Män i hennes egen ålder har 58-åringen inte mycket till övers för.

- Jag är otroligt glad över att jag inte har tagit med någon gammal surgubbe hem, som skriker på mina barn och försöker bestämma över dem. Jag introducerar alltid mina barn för mina toyboys, och några av mina ex har hjälpt barnen med läxor och prov, säger Mandy Holliday.

Hendes børn bekræfter, at de ikke har noget imod morens dating præferencer, og den 15-årige datter hjælper gerne med dating tips og med at finde nye ynglinger online, som moren kan date.

Den 58-årige brite begyndte at date unge mænd, efter at hun og hendes ægtemand gennem 20 år gik fra hinanden i 2011.

Först var hon skeptisk till att komma ut på dejtingmarknaden, men efter att en väninna tipsat om en hemsida vid namn Toyboy Warehouse fick hon livsgnistan åter. Toyboy Warehouse är en brittisk dejtingsajt för yngre män som söker äldre kvinnor. Mandy Holliday kallar den en fantastisk gåva från Gud.

Hon berättar att tanken på att dejta män i sin egen ålder gjorde henne deprimerad.

- Jag kände att jag var dömd till att vara ensam resten av mitt liv, säger hon till The Sun.

Men det var alltså innan hon skapade en profil på den brittiska dejtingsajten. Hon berättar att responsen var överväldigande och att hon har tappat räkningen på alla sina toyboys. Antalet är i varje fall tresiffrigt.

Nu uppmanar hon andra medelålders kvinnor att satsa på yngre män.