7 äckliga saker kvinnor gör som män i verkligheten älskar

Skriven av Elin Bentzer

353 veckor sedan

|

08/08/2017
Om du inte gillar att fisa framför din partner, så bör du kanske läsa denna lista.

Går du helst en tur på toaletten när du ska fisa hemma hos din partner? Det finns det uppenbarligen ingen anledning till att göra.

Brittiska Yourtango har nämligen samlat en rad av mindre smickrande saker som kvinnor (också) gör, som män egentligen gillar.

1. Pruttar.
Låt oss bara kalla en spade för en spade. Det är varken fräckt eller hyggligt att prutta framför din bättre hälft. Men ändå är det ett säkert tecken på att din partner är bekväm med dig. Eller också så bryr sig din partner inte om vad du tycker.

2. Svettningar.
Du känner dig kanske inte särskilt läcker när du kommer hem svettig från en löptur eller ett grymt träningspass. Men många män tycker faktiskt att det är lite läckert när en kvinna är svettig. Synen och lukten påminner kanske om en fräckare variant av fysisk aktivitet.

3. Hon klämmer dina finnar och tar bort utväxter.
Det kan mycket väl vara så att det inte ser så läckert ut, när din partner sitter och trycker ut finnar på din rygg. Men vem skulle annars göra det? Du vet ju mycket väl att du inte gör det själv. Därför ska du skatta dig lycklig för din hjälpsamma flickvän.

4. Matvrak.
Många kvinnor har kanske en föreställing om att män helst vill se dem sitta och peta i en grön salad. Men många män uppskattar faktiskt en kvinna som njuter av en god burgare och en näve pommes utan bestick och inte tänker på om hon ser feminin ut eller ej.

5. Kissar framför dig.
I början av ert förhållande var hon kanske inte så mycket för att ha dig med när hon skulle på toaletten. Men nu är det en kärleksfull mysstund när hon sitter på toaletten med byxorna nere vid anklarna, medan du står vid handfatet och borstar dina tänder.

6. Rapar.
En rap är varken feminin eller särskilt sexig. Men det är ändå rätt så sexigt att kunna släppa av en vild rap eller liknande i varandras sällskap och skratta åt det.

7. Svordomar.
Det är självklart inte särskilt charmerande om du inte kan säga en mening utan att svära. Men ibland är det bra att få utlopp för sina frustrationer och ett litet utbrott kan vara ganska charmerande.