7-årig pojke upptäcker mystisk plastpåse i papperskorgen: Tappar hakan när han ser innehållet

Henrik R

52 veckor sedan

|

21/07/2023
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Den lilla pojken hade varit på en resa till Toys’R’Us med sin pappa. På väg ut ur butiken tittade 7-åringen i papperskorgen. Han var mållös.

Ibland erbjuds man några konstiga situationer. Sjuåriga Griffin Stele var med sin pappa i leksaksaffären Toys "R" Us i den amerikanska delstaten South Carolina när den märkligaste upplevelsen i hans korta liv dök upp.

På väg ut ur butiken hittade han en sedel. Den var klädd i röd färg, så pojken gick för att slänga den i papperskorgen, skriver The Sun.

Här upptäckte han snabbt att papperskorgen var fylld med sedlar.

De flesta hade röd färg på sig, men många var också intakta. Det är normalt att kassalådor innehåller en färgpatron som exploderar om man försöker öppna den med våld. Därför kommer pengarna troligen från en stöld.

(Artikeln fortsätter under bilden)

Foto: Privat

"Det var overkligt. Det kommer förmodligen aldrig att hända igen under min livstid att hitta så mycket pengar", säger pojkens pappa, Shane Stele.

Men innan pappan hann få för många fantasier om vad den stora summan skulle kunna användas till, var hans son väldigt tydlig. Pengarna fick lämnas över till polisen.

"Det var många som inte hade rött på sig, men jag ville göra det rätta", sa Griffin Stele.

Sagt och gjort. Pengarna överlämnades till polisen, som därefter inledde en jakt på en 35-årig man som misstänks ha rånat en bank, bara en timme innan den 7-årige pojken hittade pengarna.