7 saker män önskar att du gjorde när ni har sex

Skriven av Filip Grönroos

396 veckor sedan

|

14/10/2016
Din man kommer älska om du följer dessa råd.

Det är inte alltid lätt att sätta ord på vad man önskar av sin sexpartner. Men ett välfungerande sexliv kräver att man är uppmärksam på vad den andra tycker om.

YourTango har samlat några punkter som garanterat kommer fungera.

1. Låt honom se din nakna kropp

Låt ljuset vara tänt. Kasta bort täcket. Dölj inte din kropp. Sätt dig överst så att han verkligen kan se hela dig. Många män är väldigt visuella när det handlar om vad de tänder på, så låt din man njuta av synen av din kropp.

2. Överraska honom

Ingrodda vanor och trivialiteter är farliga för ett aktivt sexliv. Hitta på något nytt. Föreslå att ni gör något som ni inte provat förut. Han kommer älska det.

3. Visa honom vad du tycker om

Ingen kan din kropp så bra som du själv. Visa din man vad som funkar för dig. Han kommer garanterat tycka att det är sexigt att se hur du tillfredställer dig själv. Du kan eventuella ta hans hand och visa själv.

4. Prata sexigt

Berätta precis vad du vill ha medan han har sex med dig. Håll det inte inom dig. Han kommer helt säkert älska det.

5. Låt honom höra att du njuter av det

Din man älskar säkerligen att höra din stöna medan ni har sex. Håll det inte inom dit - låt honom höra. Han kommer bli ännu mer tänd av det.

6. Ta kontroll

Du kanske gillar när mannen tar kontroll. Men du kan vara säker på att han kommer gilla om du tar kommandot. Rid honom eller spänn fast honom i sängen. Då är han din för alltid.

7. Håll ögonkontakt

Sex är en intim upplevelse. Det blir ännu mer intimt om du ser din partner i ögonen under samlaget. Det skapar mer spänning mellan er och det kan vara upphetsande att se din partners ansiktsuttryck medan ni har sex.