Arg mamma delar foto på främmande män på tåget: "Jag hoppas att era fruar ser det här"

Ida Hansson

131 veckor sedan

|

02/01/2022
Viralt
Foto: Bryony Esther
Foto: Bryony Esther
Brittiska Bryony Esther hade en upplevelse på tåget som fick henne att rasa. Nu har hennes selfie väckt stor uppmärksamhet på Facebook.

Brittiska Bryony Esther har delat en selfie på Facebook som uppmärksammats mycket de senaste dagarna.

På bilden är Bryony Esther som ammar sin lilla dotte r i ett tåg. I bakgrunden kan man se flera fordon och en massa manliga passagerare sitta runt på sätena.

Det skriver brittiska Metro.

Det är just detta som har fått den unga trebarnsmamman att rasa:

"Var tvungen att stå p å tåget medan jag ammade min bebis, tack vare det härliga gänget som prioriterade sina väskor och resväskor. Det är uselt. Plus att cyklisten med smart cykel som fortsätter köra på mig har satt sig på handikappsätet. Dela gärna detta, för jag skulle älska om deras mammor, pojkvänner och fruar ser hur de beter sig”, skriver Bryony Esther till bilden.

Sedan hon delade bilden på Facebook lördagen den 15 juli har inlägget blivit viralt med mer än 26.000 delningar, 7.000 likes och många kommentarer från andra användare.

Foto: Bryony Esther

I kommentarsfältet berättar Bryony för Esther att hon inte bett någon att flytta på sig, men det var tydligt att hon ammade.

Flera Facebook-användare stöttar mamman och säger att de själva har upplevt något liknande:

"Jag minns många tågturer där jag har stått och ammat medan jag var höggravid. Det är ingen bra  känsla. Jag är ledsen att du var tvungen att uppleva samma sak."

Jag har tidigare suttit på en resväska i en dörröppning på ett tåg och ammat. Det finns inte längre något som chockerar mig. Vissa människor är helt enkelt dumma."

Andra anser att Bryony Esther borde ha tagit saken i egna händer:

"Det är chockerande, ja. Men kom igen, fråga bara efter plats, starka kvinna. Det gör jag när jag känner att jag behöver det mer. Jag har inte fått något avslag än", skriver en användare.