Barnet blev bitet av en krabba: Faderns hämnd chockade alla läkare

Skriven av Jakob A. Overgaard

53 veckor sedan

|

15/05/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det blev inte den vanligaste arbetsdagen för en läkare i östra Kina. Hon var tvungen att behandla en far som hade bestämt sig för att hämnas på en krabba som hade bitit hans dotter.

Historien kommer från UNILAD, som rapporterar att en läkare från Kina nyligen delade en historia offentligt som har lämnat många förbluffade.

Den hämndlystne fadern hade nämligen blivit arg på en krabba som hade bitit hans dotter. De två hade varit ute och promenerat längs en å. Här slutar det med att krabban biter dottern.

Den 39-årige fadern blev så arg att istället för att bara skjuta tillbaka krabban i vattnet och fortsätta gå med sin dotter, fångade han krabban och svalde den levande.

Därefter tog han sin dotters hand och fortsatte dagen som om ingenting hade hänt.

Två månader senare började dock problemen. Den hämndlystne fadern började plötsligt klaga över rygg- och magont. Därefter följde en sällsynt diagnos: Eosinofil gastroenterit, som är en sällsynt matsmältningsstörning.

Läkaren frågade efteråt patienten upprepade gånger om han hade ätit något ovanligt. Något som kunde utlösa en allergi. Men fadern fortsatte att svara att han inte hade ätit något konstigt.

Den 39-årige fadern blev då påmind av sin fru om att han hade svalt en levande krabba för månader sedan. Det berättade han för läkaren.

"Jag ville ha hämnd för min dotter", berättade den 39-årige fadern. "När vi var vid ån blev min dotter biten av en liten krabba, så jag blev arg och stoppade den i munnen som hämnd."

Även om krabban inte längre lever, måste den stackars fadern nu leva med parasiter i magen.

Var hämnden verkligen värd det?