Biografbesökare slår larm efter skräckinjagande upptäckt under visningen av It

Elin Bentzer

353 veckor sedan

|

11/09/2017
Viralt
Foto: Foto: Ritzau/AP/Brooke Palmer
Foto: Foto: Ritzau/AP/Brooke Palmer
I anslutning med premiären av skräckfilmen It fick publiken sig en extra ryslig upplevelse.

I förra veckan hade den länge efterlängtade skräckfilmen It premiär på de svenska biograferna.

Innan premiären hade den rysliga clown-skräcken redan skrämt folk från vettet världen över.

Särskilt i England har flera biografbesökare möjligtvis fått mardrömmar på filmens premiär för i en rad biografer begränsade det otäcka sig inte bara till den vita duken.

På Twitter har flera britter nämligen dokumenterat hur det väntade en skräckinjagande överraskning i anslutning med visningen av filmen, som bygger på en roman av Stephen King och som är en remake av den legendariska miniserie från 1990.

För i flera biografsalar väntade en rad skrämmande clowner på de stackars biografgästerna, varav flera var tvunga att ta plats i salen vid sidan av en ohyggelig mördar-clown.

 - Gick för att se It. Jag var den första in i salen och så sitter denna jäkla kille där utan vidare, skriver en skrämd Twitter-användare i ett tweet tillsammans med en bild av en skrämmande clown som har tagit plats i en biografsal.

- Nu går han runt också! Skriver en annan Twitter-användare med hänvisning till clownen Pennywise, som är den skrämmande huvudrollsinnehavaren i It.

- Jag gick in för att se IT i afton och där var det en riktig clown, som skrämde livet ur folk i biografen, säger en annan på Twitter.

- Helvete heller! Jag gick bara in för att se It och halvvägs genom filmen går denna clown genom biografen med en röd ballong och sätter sig på första raden.

Över hela världen har åtskilliga reklamstunts i anslutning med filmens premiär skapat skräck och fasa.

Medan England har blivit hemsökt av clowner i biografer, har Australien varit plågat av röda ballonger i städerna

Ballonger som har en direkt och ohyggelig referens till den hårresande filmen.