Den 60-årige vaktmästaren bryter ihop när han ser vad hans kollegor har gjort för honom

Skriven av Ida Hansson

127 veckor sedan

|

05/01/2022
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 60-årige vaktmästaren kunde inte hålla tillbaka tårarna när han såg vad hans kollegor hade gjort för honom.

Robert hade arbetat som vaktmästare på Farmington Elementary School i Germantown, Tennessee i ungefär fyra månader när han fick sitt livs överraskning.

På den korta tid han arbetat på skolan hade han lyckats göra stort intryck på skolans elever och övrig personal.

Enligt uppgift var Robert också känd för att ha tagit på sig extraarbete runt skolan när han inte var upptagen med sitt vaktmästararbete.

Det var dock en sak som eleverna på skolan inte visste om Robert: han hade ingen egen bil som han kunde använda för att köra till och från jobbet.

Den 60-årige vaktmästaren fick ta tre bussar och gå två kilometer för att komma till jobbet i tid varje dag. När arbetet var över skulle han återigen åka och ta tre bussar för att ta sig hem. Det gjorde att han oftast inte var hemma förrän 20.

Hans kollegor var dock medvetna om att han inte hade en bil. Några av dem hade kört honom till busshållplatsen efter jobbet, medan andra hade gett honom pengar till lunch.

Robert hade hoppats att han kunde starta ett trädgårdsföretag vid sidan av sitt arbete på skolan så att han kunde komplettera sin inkomst. Det var dock inte möjligt för honom om han inte hade egen bil.

Men en dag bestämde sig hans kollegor för att göra något alldeles speciellt för honom. De valde att samla in pengar till Robert, med syftet att han skulle kunna använda pengarna till att köpa en ny bil.

Som man skulle kunna föreställa sig att man själv skulle bli, blev Robert väldigt överväldigad när han presenterades för dina kollegors överraskning. Han blev faktiskt så chockad att det slutade med att han föll på knä.

Du kan se ögonblicket när Robert blir överraskad av sina kollegor i videon nedan: