Desperat ägare kastar sig framför pitbull som löper amok och angriper hjälplöst offer

Johanna Frid

409 veckor sedan

|

06/09/2016
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
- Hjälp mig, skrek den kvinnliga hundägaren som inte slapp undan oskadd från sitt försök att befria sin fyrbenta vän från muskelhundens fradgande käftar.

Ett klipp på YouTube har väckt stor debatt bland hundälskare.

I videon kan man se hur en hund av rasen pitbull löper amok och angriper en liten beagle, medan den chockade hundägaren kämpar för att befria sin fyrbenta vän från muskelhundens fradgande käftar.

Kvinnans desperata försök att rätta sitt husdjur ledde till att hon själv hamnade i klorna på den ilskna pitbullen som satte tänderna i den skrikande hundvännen.

- Hjälp mig, lät ropen från hundägaren som själv kravlar omkring på alla fyra på marken.

Den våldsamma sammandrabbningen ägde rum på gatan i Boston, och i klippet kan man se hur flera förbipasserande försöker hjälpa den lilla beageln medan den manliga ägaren av pitbullen kämpar för att få kontroll över sin hund.

Raphael Fortin var tillsammans på sin partner på väg till en Coldplay-konsert när han hörde rop från kvinnan. Han tog fram sin mobiltelefon och började filma pitbullens blodiga angrepp på den mindre hunden.

Trots att den lilla beageln blev biten i halsen så slapp den på ett mirakulöst sätt ifrån sitt ofrivilliga möte med muskelhunden, vars ägare nu påstår att han blev slagen i ansiktet.

Knytnävsslaget fick den trofasta hunden att försvara sin ägare genom att angripa en annan hund, låter förklaringen från pitbull-ägaren.

I klippet kan man se hur en fotgängare börjar sparka pitbullen som vägrar släppa greppet om beageln, och i sista sekunden blev de två hundarna skilda från varandra.

Den 31 juli la Raphael Fortin upp sin video på YouTube, där över 200 000 människor har  sett det skrämmande klippet.

Han förklarar att polis anlände till platsen, där de valde att ägna sig åt den lilla hunden medan pitbullsägaren lämnades åt sig själv.

- Polisen verkade inte bry sig så mycket om honom. Kvinnan lämnade platsen i en polisbil. Jag antar att hon kördes till sjukhus förklarar Raphael Fortin. Det skriver The Daily Mail.

Se videon här: