Dotterns överraskningsbesök på pappas 60-årsdag rör tusentals till tårar

Skriven av Jakob A. Overgaard

37 veckor sedan

|

05/09/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En video som ursprungligen delades på TikTok och som sedan flyttades till Instagram får folk att fälla tårar. Den fångar en pappas reaktion när hans dotter anländer precis i tid för att överraska honom på hans 60-årsdag.

Videon delades på en Instagram-sida som heter Magically News. "Åh, pappa behövde den överraskningen mer än han insåg", står det i videons beskrivning. Den krediteras TikTok-användaren @ciaranolan95.

Videon börjar med att en kvinna går in på en restaurang medan hon spelar in videon. När videon fortsätter sätter hon sig vid ett bord med mannen och en annan kvinna. Sedan säger kvinnan: "Vi har en överraskning till". Snart närmar sig mannens dotter honom och frågar: "Hur mår du idag?". Så snart han vänder huvudet blir han överraskad av att se sin dotter, som hade flugit hela vägen från Australien för att fira hans 60-årsdag. Han blir rörd och de båda kramar varandra hårt, gråtande av glädje.

Sedan dess publicering på Instagram för tre dagar sedan har över 230 000 personer sett den. Dessutom har över 12 000 personer gillat videon, och många har uttryckt sina känslor i kommentarerna.

Några av Instagram-användarnas reaktioner på denna känslosamma video inkluderar: "Som en pappa är det en av de bästa sakerna någonsin!", uttryckte en person. En annan tillade: "Det är kl. 14 och jag gråter floder!". En tredje delade: "Värdera varje stund med honom. Jag förlorade min pappa för två år sedan och skulle ge vad som helst för att krama honom igen".