Emma gifte sig med drömmannen – fick plötsligt syn på läskig detalj på bröllopsbilden

Ida Hansson

42 veckor sedan

|

24/09/2023
Viralt
Foto: Facebook/Emma Cotillard
Foto: Facebook/Emma Cotillard
Mindre än ett år efter brittiska Emma Cotillards bröllop förändrades hennes liv totalt. När hon tittar på sina bröllopsbilder upptäcker hon de första farotecknen.

När man hör ordet smekmånad tänker nog de flesta på begrepp som kärlek, romantik och kvalitetstid.

Men brittiska Emma Cotillards första tid som nygift blev allt annat än lycklig. När hon var på smekmånad i Frankrike med sin man Justin kunde han plötsligt inte minnas vem hans fru var.

Det skriver Mirror.

"Han vaknade en morgon och började skrika att jag skulle lämna hans rum. Han trodde att jag var en främling", säger Emma Cotillard, som då var gravid i sjunde månaden med parets första barn.

Det nygifta paret skyndade hem, där en skanning visade att Justin hade en obotlig tumör i hjärnan. Läkarna gav Emmas nya man två år kvar att leva.

Men fyra månader senare var Justin tillbaka för en skanning, där det visade sig att tumören hade växt och spridit sig snabbt.

I maj 2018 – mindre än ett år efter deras bröllop – dog Justin i sin frus famn.

När Emma tänker tillbaka på tiden innan hennes bröllop kan hon se att något var fel med Justin:

"Han gick iväg och gick runt i cirklar för sig själv och ibland var hans tal lite suddigt. Vi trodde alla att det var nerver inför bröllopet och trodde aldrig att han hade en hjärntumör, säger Emma Cotillard och tillägger:

Artikeln fortsätter under bilderna.

Foto: Facebook/Emma Cotillard

Foto: Facebook/Emma Cotillard

-När man tittar på bröllopsbilderna nu kan man se att den högra sidan av ansiktet hängde lite.

Efter Justins död har Emma Cotillard anmält sig som frivillig och hjälpt till att samla in pengar till The Brain Tumor Charity. Hon har nu valt att dela med sig av sin historia i hopp om att skapa ökad medvetenhet kring hjärntumörer.