En gåva för livet: 21-årig son använder sin första lön för att betala alla mamma och pappas skulder

Skriven av Henrik R

55 veckor sedan

|

20/05/2023
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 21-årige använde sin första lön för att betala sina föräldrars skuld på huset.

Pavin Smith bestämde sig för att göra något helt fantastiskt när han fick sin första lön. När pengarna landade på hans konto, valde han att använda dem på något som varken han eller hans föräldrar kommer att glömma.

Pavin Smith är professionell basebollspelare, och det var hans första lön som basebollspelare som gjorde det möjligt för honom att överraska sina föräldrar med en livstidsgåva till jul.

Vid 21 års ålder skrev han på ett kontrakt med Arizona Diamondbacks, vilket inte bara säkrade honom en bra lön. Det gav honom också en anställningsbonus på hela fem miljoner dollar, vilket motsvarar nästan 33 miljoner svenska kronor.

Pavin valde att använda en del av den stora summan pengar för att ge sina föräldrar en extraordinär julklapp.

Det är imponerande i sig, men är särskilt imponerande med tanke på hans unga ålder. Vid denna ålder kan det vara frestande att spendera pengarna på dyra bilar, stora hus och designerkläder.

Även om han kanske har varit frestad att göra detta, gjorde Pavin inget av det. Istället bestämde han sig för att använda en del av pengarna för att lösa sina föräldrars bolån.

Den unge mannen presenterade gåvan för sina föräldrar i form av ett känslosamt brev, där han berättar att det är hans julklapp till dem. Dessutom såg han till att det fanns någon som var redo att filma deras reaktion.

"Tack för att ni uppfostrade mig i ett underbart hem fyllt med kärlek. På grund av alla de uppoffringar ni har gjort för att få mig dit jag är, vill jag att vårt familjehem ska vara ert," skrev han bland annat i brevet.

Pavin skrev till och med i brevet att att betala av sina föräldrars skulder var långt ifrån tillräckligt för att kompensera för allt de har gett och gjort för honom genom åren.