Familj hörde samma pip-ljud från rumsväggen varje kväll i 13 år - så kom en elektriker på besök

Henrik R

39 veckor sedan

|

17/09/2023
Vi känner alla igen det irriterande ljudet från väckarklockan som ringer. Men för en familj fortsatte det irriterande, pipande ljudet från väckarklockan i 13 år.

BIP, BIP, BIP. 

Det irriterande och monotona ringandet från väckarklockan eller mobiltelefonen kan driva en som ligger lugnt och sover till galenskap.

Men för en familj i den amerikanska staten Pittsburg, så gick alarmet av varje dag - i 13 år, skriver Mirror.

Det var familjens överhuvud Jerry Lynn som bar skulden för att familjen varje kväll måste lyssna på det irriterande ljudet.

För 13 år sedan skulle han nämligen klura ut hur han kunde borra in i husets luftkanal så han skulle kunna dra in kabel-tv. 

Men då han försökte sätta en alarmklocka i den ena änden av en kabel som han ville fira ned i ventilationen, så tappade han klockan inne luftkanalen som försvann in bakom väggen. 

Foto: privat

- Då jag drog upp kabeln kunde jag plötsligt höra ett dunk och så kom bara kabeln upp ur kanalen, säger Jerry Flynn.

Pappan tänkte att batteriet i klockan nog bara skulle hålla en månad, men så blev det inte. 

För sen dess har den amerikanska familjen fått avbryta deras kväll varje dag precis klockan tio minuter i åtta - varje kväll i 13 år. 

Det fanns inte riktigt något skäl till att ta bort den, det var ett roligt samtalsämne, säger Jerry Flynn till en lokal reporter. 

Foto: privat

Nu har en tekniker genomsökt familjens luftkanal och funnit den larmande syndaren i kanalen, men familjen är ännu inte redo att ge upp den högljudda följeslagaren.

- Nu sätter vi den istället på en hylla vid kaminen, där den kan ringa istället, säger hustrun Sylvia Flynn till lokala nyhetsmedier.