Familj och vänner var på väg att begrava Shay, plötsligt knackade det inifrån kistan

Ida Hansson

131 veckor sedan

|

07/01/2022
Shay Bradley hade inte för avsikt att begravas utan att få gästerna att le. Därför hade han planerat en mycket speciell överraskning för familj och vänner.

Det är aldrig kul att vara på en begravning. Den irländska militärveteranen Shay Bradley tänkte dock ändra på det när han skulle begravas. Åtminstone fick gästerna en annan upplevelse. Mitt i tårarna kom plötsligt ett ljud från kistan. Sedan kom en röst, den var omisskännligt Bradleys.

"Hej, hej. Släpp ut mig", sa man från kistan samtidigt som man kunde höra en tydlig knackning på kistlocket. Gästerna visste att det var Shay Bradleys röst.

"Var fan är jag? Släpp ut mig, släpp ut mig. Det är jävla mörkt här. Är det prästen jag kan höra? Det är Shay. Jag ligger i kistan. Nej, jag är framför er. Jag är död", säger Shay Bradley.

Självklart var det inte Shay i kistan som pratade. Istället var det en inspelning som han och dottern Andrea hade planerat att få gästerna på begravningen att skratta och le.

Det funkade och du kan se det i videon ovan.

Dottern Andrea har därefter delat videon på Twitter och den har därefter blivit viral.

"Vilken man. Att få oss alla att skratta medan vi är otroligt ledsna. Han var verkligen speciell. Jag kommer alltid att älska dig pappa-björn", skriver dottern.

Shay Bradley dog ​​den 8 oktober.