Filmar sig själv på gymmet: När hon ser videon upptäcker hon något chockerande

Skriven av Ida Hansson

36 veckor sedan

|

01/10/2023
Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Dani filmade sig själv i gymmet så att hon kunde se sin form. När hon såg filmerna upptäckte hon att hennes kollega stod bakom och tog bilder på hennes rumpa.

TikTok-stjärnan Dani ville se till att hon gjorde sina benövningar korrekt, så hon valde att filma sig själv med sin telefon när hon tränade på gymmet.

Men när hon såg filmerna efteråt såg hon att en man, som hon kände igen eftersom det var hennes kollega, hade stanna bakom henne, ta fram hans telefon och börja ta bilder på henne.

När Dani insåg vad som hände kontaktade hon omedelbart sin chef, som tack och lov var mycket stödjande och erbjöd sig att "göra vad som helst" för att rätta till situationen.

Klippet spelades in tidigare i år, men Dani har delat det på sin profil på det sociala mediet TikTok nyligen, där det har blivit viralt.

Hon har också delat med sig av en serie uppföljningsfilmer, där hon förklarar att hon först insåg vad som hade hänt när hon såg videorna av sig själv den kvällen.

"Jag kände mig obekväm eftersom jag visste att han stod bakom mig, men jag visste inte att han fotade”, säger hon.

Dani hävdar också att mannen i fråga "hade en mycket flirtig personlighet", som hon också tyckte var obehaglig och till och med en aning äcklig.

Efter att hon insåg vad han hade gjort skickade hon videon från gymmet till sin chef, som sa att han skulle "göra vad som helst" för att få henne att trivas på jobbet.

"Jag föreslog aldrig en enda gång att han skulle sparka honom. Såvitt jag vet hade han jobbat där ett tag", säger Dani och fortsätter:

"Det slutade med att jag sa upp mig - inte bara på grund av det, utan några andra saker. Jag kunde inte ens vara i närheten av killen."

Mannen som tog bilder på Dani på gymmet har i efterhand skickat ett meddelande där han uttrycker att han är "djupt ledsen" för sitt agerande. Samtidigt hävdar han att han raderade bilden igen direkt.

Som svar till mannen skickade Dani ett "mycket långt, eftertänksamt svar", som hon hävdar att han helt enkelt svarade genom att skicka en "tummen upp".