Frank upptäckte flickvännens älskare: Så tog han en skrattretande hämnd

Henrik R

57 veckor sedan

|

16/05/2023
Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En man tog ett drastiskt beslut när han upptäckte sin flickväns älskare i färd med att dricka vatten i flickvännens hem.

Det är inte ovanligt att man överöser sin partner med gåvor. Kanske är det dock lite mindre vanligt att en av dessa gåvor är ett kylskåp, men det var just vad Ini Frank från Ghana gav sin flickvän.

Trots den något oromantiska gåvan skulle kylskåpet snart visa sig bli en symbol för parets relation, eftersom det kom att spela en central roll i ett triangeldrama mellan Frank, hans flickvän och flickvännens älskare.

Han har själv förklarat detta i ett inlägg på Facebook, enligt ghanaweb.com.

Där har han berättat att han en dag kom hem till flickvännen och upptäckte att hennes älskare "drack vatten från kylskåpet som jag hade köpt åt henne [...]."

De flesta kan nog föreställa sig att ett sådant möte mellan två män lätt kunde sluta illa, men Frank valde att hantera situationen på ett något otraditionellt sätt.

Istället för att attackera den främmande mannen, som han kanske annars hade velat göra, tog han helt enkelt kylskåpet i famnen och gick sin väg.

Foto: Instagram / @sweet_maame__adwoa

"[...] jag tog kylskåpet," har han förklarat på Facebook, där han även har delat bilder av sig själv från en övervakningskamera som visar hur han lämnar flickvännens hem med kylskåpet i famnen.