Grannen fortsatte att stjäla paket: Så tog hon genial hämnd.

Jakob A. Overgaard

57 veckor sedan

|

11/05/2023
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinna gick till Reddit där hon nu berättar hur hon hämnades på sin mardrömsgranne efter att hon gång på gång tog hennes paket.

Satte fälla

Även om hon inte beställde något av betydande värde, blev det ändå en frustrerande upplevelse för kvinnan:

"Jag har misstänkt att min granne ovanför har stulit något av min post. Jag köper mycket online som böcker och hantverksartiklar och då och då har det varit små saker som skulle anlända på en viss dag som aldrig gjorde det."

Kvinnan var övertygad om att det var grannen:

"En dag såg jag henne smyga runt min dörr och när jag frågade henne vad hon gjorde sa hon 'Åh, jag letade efter något jag tror jag tappade i din trädgård.'"

Hon fortsätter: "Jag installerade övervakningskameror för en tid sedan som inte var märkbara för mina grannar. Kameran som är riktad mot min dörr är inte synlig från uppfarten - du kan bara se den om du är i min trädgård."

När hon ville fånga dem på bar gärning, satte hon upp en "booby trap" - och hennes snattande granne gick rakt i den: "Jag köpte några postpaket och hittade på några fällor åt henne."

Glitterbomben smäller

"Den första var en glitterbomb. Jag ställde paketet för att se till att hon skulle få glitter i ansiktet så snart hon öppnade det. Jag paketerade den för att se ut som en vanlig paket och satte den sedan vid min dörr."

Sedan väntade hon spänt: "Ungefär 20 minuter senare såg jag henne gå till min dörr. Hon kollade runt sig, tog paketet och gick iväg. Min enda ånger är att jag inte hann se hennes reaktion när hon fick glitter i ansiktet."

Viktigast av allt såg det ut att fungera: "Jag har inte märkt att någon annan post försvinner efter det, men hon kommer att ångra det om hon gör det igen. Den andra fällan kommer att vara mycket värre."

Användare hyllade henne

Medan de flesta användarna hyllade henne för att ta hämnd sa andra att de skulle ha gjort det mycket värre i hennes position. En användare sa: "Fantastisk hämnd! Synd att du inte har en video när hon öppnar paketet. Har ni sett varandra sedan dess? Jag undrar hur hon kommer att reagera nästa gång hon ser dig."