Hatad på sociala medier: Lufttorkade sina trosor ombord på ett flyg

Skriven av Henrik R

55 veckor sedan

|

24/05/2023
Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En ung modell har hamnat i blåsväder på sociala medier, efter att hon valde att använda flygplanets luftkonditionering för att torka sina röda trosor.

En 27-årig Instagram- och OnlyFans-modell - känd som Vvs Diamond - från Miami, Florida, USA, skapade nyligen stor debatt på sin Instagram-konto när hon delade en bisarr video.

I videon kan man se henne ombord på ett passagerarflyg, i färd med att använda flygplanets luftkonditionering för att torka sina trosor, som hon tydligen precis har haft på sig.

Bredvid henne sitter massor av passagerare, och passageraren i sätet precis bredvid får nästan trosorna i ansiktet. Se videon genom att klicka här.

Foto: Instagram

Diamond verkar inte tycka att det är något konstigt med att lufttorka sina trosor ombord på ett flyg tillsammans med hundratals andra människor.

Det är nämligen hon själv som har delat videon - som sedan har fått mer än 15.000 'likes' - med sina 96.000 följare på Instagram (@itsvvsdiamond). I beskrivningen har hon bara skrivit: "Vilket flygbolag är det här?"

Kommentarsfältet kryllar dock inte direkt med svar på frågan. Det finns däremot massor av hennes följare som är mållösa över hennes beteende.

En har till exempel skrivit: "Det är inte sant", medan en annan har skrivit: "Tjej lol [red. Skrattar högt] vad gör du haha."

En tredje tycker tydligen att det är en "fantastisk idé", till vilket en fjärde dock har svarat: "Nej, bara nej."

"Se, folk har ingen självrespekt längre," har en femte skrivit i kommentarsfältet.

Även om det kan låta otroligt, är det inte första gången en liknande situation har uppstått.

År 2018 blev en video av en kvinna ombord på ett flyg viral, eftersom kvinnan torkade sina underkläder med flygets luftkonditionering. Se den klippet nedan: