Hela bilen luktade plötsligt bajs - "Jag trodde min dotter hade pruttat"

Johanna Frid

397 veckor sedan

|

05/11/2016
Susan och hennes man MIchael hamnade i en riktig skitsituation när lukten av bajs plötsligt spred sig i bilen. Men det blev ännu värre.

Susan Wade från Tennessee i USA har delat en bild på Facebook som just nu har blivit viral i hela världen - och som de flesta småbarnsföräldrar förmodligen kan känna igen.

Men ändå. För Susan och Michael Wade blev det ändå riktigt dålig - skitdåligt - än vad de flesta upplever.

I texten under bilden förklarar Susan Wade måleriskt vad som hände innan 'olyckan' i bilbarnstolen där hennes lilla dotter satt fastspänd.

- Susan... Känner du lukten av bajs? Jag tycker det luktar bajs, sa Michael Wade.

- Åh, det vet jag inte. Kanske har hon pruttat. Jag ser efter... 

Susan vände sig om och upptäckte genast att problemet definitivt inte var en fis i rymden.

- Precis när jag skulle ta bilden stoppade hon en handfull bajs i munnen. Hur var din dag?

Posten har delats över 11 000 gånger och fått mer än 32 000 reaktioner sedan Susan lade ut den på Facebook den 2 november. 

Susan Wade har redigerat texten sedan dess, eftersom många kritiserade henne för att ta en bild innan hon tvättade sitt barn.

- Sluta vänligen kommentera att vi valde att ta en bild innan vi tvättade vårt barn. Vi körde och min man var tvungen att köra in till sidan innan jag kunde hoppa ut och börja rengöra henne. Bilden var för att ha ett minne, och posten var för att skratta tillsammans med andra föräldrar åt underbara ögonblick som det här. Det är inte nödvändigt att kalla oss dåliga föräldrar, skriver hon.

De flesta kommentarer är dock positiva.