Hon filmar sin pappa i hemlighet medan han sjunger i bilen: Nu är videon viral

Ida Hansson

130 veckor sedan

|

11/01/2022
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En dotter bestämde sig för att filma sin pappa i hemlighet när han sjöng i bilen. Nu har videon visats miljontals gånger.

Få människor håller inte med om att Tennessee Whisky av David Allan Coe är en riktig klassiker. Låten släpptes ursprungligen 1981 på ett album med samma namn som låten.

Sedan dess har låten tolkats och framförts av flera andra artister från hela världen. En av dem som också – helt omedvetet – har släppt sin egen version av den populära låten, är denna pappa.

Vid ett tillfälle sitter Kris Jones i sin bil med sin dotter. Utan att inse det börjar hans dotter filma från passagerarsätet.

Kort därefter går det upp för tittarna varför hon har bestämt sig för att slå på sin kamera. När musiken börjar, börjar Kris sjunga. Och när han börjar sjunga blir man tagen med storm.

Det är inte att ta miste på att Kris har haft turen att få en sångröst av guld. Och det finns uppenbarligen många människor runt om i världen som håller med om det. Videon har sets över hela världen.

Det är också tydligt att se att hans dotter älskar Kris sångröst. Genom hela videon och låten ses hon med ett stort leend e på läpparna. Och undrar om hon inte har spelat in videon för att hon är stolt över sin pappa, och vill låta andra höra hans sångkunskaper.

Efter att videon delades blev den viral och har visats mer än sex miljoner gånger idag. Videon har till och med delats av flera andra profiler på sociala medier, varför det faktiska antalet förmodligen är mycket högre.

Om du också vill skämma bort dina öron med Kris vackra tolkning av Tennessee Whisky av David Allan Coe, titta bara på videon nedan: