Hon var så glad över att träffa sitt barnbarn, men sedan upptäcker hon att dottern har burit på en stor hemlighet

23/09/2023 15:00

Ida Hansson

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hon var så glad över att träffa sitt barnbarn, men sedan får hon reda på att hennes dotter har hållit på en stor hemlighet.

Mest läst idag

Att bli förälder till ett barn är en otrolig sak. Inte bara för föräldrarna utan för hela familjen.

Vissa mammor bestämmer sig för att hålla sin familj uppdaterad under hela graviditeten och förlossningen. Andra föredrar att hålla några saker för sig själva så att de kan överraska familjen när det är dags.

När Anna Brooks och hennes man fick reda på att de skulle få tvillingar var de tvungna att fatta ett beslut. Antingen kunde de berätta för sin familj om det, eller så kunde de hålla det hemligt fram till födseln.

Foto: YouTube

Istället för att avslöja det bestämde sig paret för att de ville överraska Annas mamma på sjukhuset, bara några minuter efter att de blivit föräldrar till tvillingar.

Och inte nog med det. De bestämde sig också för att filma hela överraskningen, för att både ha ett evigt minne – och kunna dela den stora överraskningen med andra.

När Annas mamma kom till sjukhuset var hon exalterad över att äntligen få träffa sitt barnbarn. Videon börjar med att Anna ligger i sjukhussängen med sin lilla dotter, som hon ger till sin mamma.

Annas mamma sitter på en stol bredvid sängen och håller om sitt barnbarn. Hon är så fokuserad på barnet att hon inte alls märker att en sköterska kör in en vagn i rummet.

Foto: YouTube

Sköterskan lämnar vagnen vid fotändan av Annas säng och går ut igen.

Annas mamma har ännu inte tagit bort blicken från den lilla flickan hon håller i famnen, och hon har därför fortfarande ingen aning om vad som just har rullats in i rummet.

För att få hennes uppmärksamhet säger Anna till sin mamma: "Det är leverans från tomten."

Annas mamma tittar upp på Anna och sedan på vagnen som har körts in i rummet och ser för första gången vad som gömmer sig i den: en annan liten flicka.

Foto: YouTube

Annas mamma tror inte sina egna ögon, men omedelbart förstår hon självklart vad det betyder. Hennes dotter har blivit mamma till tvillingar och hon har blivit mormor till två bedårande tjejer.

Hennes ögon fylls av tårar när verkligheten drabbar henne på riktigt. Hon säger ingenting på ett tag, och sedan frågar hon sin dotter och svärson: "Hur höll du det hemligt?"

Annas man hämtar deras andra dotter och tar över henne till svärmor, så att hon kan hålla om bebisen för första gången. Hon har fortfarande den första tvillingen i famnen när pappan lägger sin andra dotter i sin svärmors famn.

Foto: YouTube

Utifrån hennes ansiktsuttryck verkar Annas mamma fortfarande chockad över vad som händer. Hon har precis fått veta att hon har fått två barnbarn, trots att hon trodde att hon kunde få ett.

Videon med hela den fantastiska överraskningen har delats av Anna på YouTube, där den har visats nästan en miljon gånger. Du kan se det nedan: