Kevin krockade med motorcykeln: Filmade sitt sista farväl ensam och svårt skadad

Skriven av Johanna Frid

394 veckor sedan

|

30/10/2016
Kevin Diepenbrock trodde att han skulle dö.
Kevin Diepenbrock trodde att han skulle dö.
41-årige Kevin Diepenbrock var övertygad om att hans tid var kommen, efter att han ramlat med sin motorcykel och låg hjälplös i skogen. Därför började han filma ett sista farväl.

Amerikanske Kevin Diepenbrock visste att det hade gått riktigt illa när han och hans vän Phillip Polito var med om en motorcykelolycka på gränsen mellan Tennessee och North Carolina. Hans vän dog i den våldsamma olyckan, och Kevin Diepenbrock själv låg orörlig på marken och förlorade blod.

Olyckan inträffade tidigare i oktober månad, när Kevin Diepenbrock körde upp bakon vännens motorcykel, när 29-årige Phillip Polito plötsligt bromsade. Både kastades ut över en slänt och in i skogen, där ingen kunde hitta dem.

I en rörande video, filmad med mobiltelefon, som blivit viral tar Kevin Diepenbrock farväl av sina närmaste.  til sine nærmeste med sin mobiltelefon. Han kan inte ringa larmcentralen eftersom det inte är någon signal på hans telefon. Istället förbereder han sig på döden och filmar sina sista ord medan inseter och möss kravlar runt på hans svårt sårade kropp.

I videon säger han om och om igen att han älskar sina närstående, och ber om ursäkt för att han varit dum. Samtidigt kan bilar och motorcyklar höras i bakgrunden, men Kevin Diepenbrock har ingen chans att dra uppmärksamheten till sig. Hans lungor är punkterade, revbenen brutna och han har en fraktur på ryggraden.

När den 41-årige amerikanen hade legat på marken i skogen i 27 timmar inträffade miraklet. Ett par hörde hans rop på hjälp från vägen, och han fördes till sjukhus i helikopter.

Se den rörande filmen nedan.