Kvinna inlagd på sjukhus: Blev helt fel då hon ville ta bort fillers

Foto: TikTok

En kvinna har delat bilder på sig själv på sjukhuset efter att hon ville ta bort sina fillers i läpparna.

Det slutade med att en kvinna lades in på sjukhuset, efter ett ingrepp där hon skulle ha tagit bort så kallad lip-filler. Det utlöste en allvarlig allergisk reaktion.

Läs också

Coronans effekt: Sjuksköterskan delar galet före- och efterbild

Kvinnan, som heter Ruby, har delat den traumatiska upplevelsen på det sociala mediet TikTok, där den har setts mer än 500.000 gånger.

Hennes reaktion var så otäck att hennes läpp blev markant större än normalt och hela ansiktet svullnade upp. Det skriver Mirror. 

Foto: TikTok

I inlägget på TikTok har Ruby delat bilder på sina gigantiska läppar från flera olika vinklar, som har åtföljts av följande text: "Jag fick upplöst mina fillers... och hamnade på sjukhuset."

Även om hon ler och gör tokiga miner på några av bilderna, sa hon att det har inneburit att hon inte kommer att utföra den populära kosmetiska behandlingen i framtiden.

TikTok-användare kunde inte låta bli att göra några roliga jämförelser, där man bland annat jämförde henne med Homer Simpson.

En annan skrev följande: "Du gick från att se ut som näbbdjuret från Phineas och Ferb till Chipmunks."

Foto: TikTok

En annan tog henne också i försvar, efter att flera personer i kommentarsfältet kritiserat henne för att hon lagt sjukvårdsresurser på det.

"'Folk säger att detta var ett slöseri med NHS' resurser. Alla betalar sin skatt, vänner. Allergiska reaktioner kan hända med ALLT", sa han.

Andra användare instämde och sa att människor som behöver behandling för allergier ska omhändertas "vad som än har hänt".

En annan användare på TikTok hade stor empati med Ruby och avslöjade samtidigt att hon fick rådet att inte lösa upp sitt läppfyllmedel på grund av risken för en allergisk reaktion.

Foto: TikTok

Hon sa att varningen kom efter att "ett färgämne nästan dödade mig när jag var 18".

Videon fungerar också som en varning till några av dem som överväger proceduren. En användare har bl.a. skrivit att Rubys fall var ett exempel på varför han aldrig kommer att genomgå en kosmetisk operation eller något liknande "eftersom det är för riskabelt".

Läs också

Pappa lät sin 3-åriga dotter välja kläder till skolbilden: Nu går bilden världen runt