Kvinna sitter fast i kyldisken på supermarknad: "Jag kommer att dö i en frys"

Skriven av Johanna Frid

397 veckor sedan

|

30/10/2016
En dramatisk inköpstur var nära att gå riktigt illa, när en ung kvinnas bakdel fastnade i en frysbox på en supermarknad. Hennes väninnor var dock roade av den bisarra situatonen.

23-åriga Chloe Teakle kallsvettades ordentligt när hon fastnade i en kyldisk på en supermarknad i England i 10 minuter. Det skriver Metro.

I videon är den unga kvinnan fullkomligt panikslagen medan hon skriker att hon sitter fast och tror att hon ska dö i frysboxen. Hennes vänner tycks inte anse situationen fullt så dramatisk - de skrattar bara medan de filmar den hjälplösa kvinnan.

Chloe Teakle erkänner att alkohol spelade en roll i att hon slutade i kyldisken.

- Jag var med mina kompisar, och vi blev väldigt fulla. Vi gick in i butiken för att köpa mer att dricka, och jag satte mig på kanten av frysboxen och ramlade ner i den.

- Jag kom nästan upp men min väninna Charlotte knuffade ner mig igen, och jag satt faktiskt fast i omkring 10 minuter, berättar Chloe Teakle för Metro.

Hon lägger till att de 10 minuterna kändes som en evighet. Hon försökte om och om igen att häva sig upp, utan att lyckas. 

När Chloe Teakle äntligen blev fri hade hon stora blåmärken på benen, men hennes bakdel hade lyckligtvis klarat sig oskadd trots mötet med de iskalla frysvarorna.

Nästa morgon kom hon inte ihåg själva händelsen, men väninnorna var snabba att påminna henne om det som inträffat - och hur roligt det var.

Se händelsen nedan.