Kvinna solade i gemensam trädgård: Då gick manlig granne bärsärk

Skriven av Henrik R

53 veckor sedan

|

20/05/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinna som bor i ett lägenhetskomplex, använde en gemensam trädgård för att sola. Dock var det inte alla som ansåg att hon borde göra det.

Precis som vi upplever höga temperaturer i Sverige, drabbas även England av värmen. Många tar därför tillfället i akt att vistas utomhus.

Det gjorde en kvinna bland annat när hon beslutade att sola i sitt lägenhetskomplex gemensamma trädgård. Hon gjorde det för att njuta av det fina vädret, men kort därefter blev hon utskälld av en missnöjd granne.

Efteråt har många dock försvarat kvinnan, efter att den 29-åriga manliga grannen delade sin syn på saken på Reddit. Det rapporterar den brittiska tidningen Daily Mirror.

"Vi har haft en värmebölja, och de senaste fyra dagarna har jag märkt att en kvinna har solat på gräset," förklarade mannen på Reddit.

"Hon tar med sig en filt och en bok, och hon är där i timmar, där hon läser iförd en bikini och shorts."

"Den första dagen frågade jag henne om hon bodde i byggnaden, och hon sa att hon gjorde det eftersom hon nyligen hade flyttat in. Senare såg jag henne gå in i byggnaden med en nyckel, så jag tror inte att hon ljög. Hon var bokstavligen ute från kl. 10 till 16."

"Idag såg jag henne igen och berättade för henne att trädgården inte ska användas på det sättet. Hon berättade för mig att hon var en boende (jag tror hon hyr, eftersom jag känner de flesta ägarna i byggnaden), och var av uppfattningen att de utomhusområdena är gemensamma."

Det var dock inte allt. Efter att ha sett henne igen, tog han ett foto av henne, vilket han delade i en konversation på WhatsApp med de andra boende i lägenhetskomplexet. Han klagade över hennes 'asociala beteende'.

"Några boende höll med, men andra sa att jag var konstig. Någon lade till den nya hyresgästen till gruppen, och hon skickade ett långt meddelande och frågade om hennes klädsel gjorde folk obekväma, men hon skulle inte stanna inomhus i 30 graders värme, när det finns ett grönt utrymme utomhus."

"Att hon ligger halvnaken utanför vår byggnad får den att se 'billig' ut. Hon får det att likna ett universitet. Detta kan leda till att lägenheterna tappar i värde," tillade den missnöjda grannen.

Det var dock långt ifrån alla som gav mannen rätt i att han hade betett sig korrekt. Tvärtom, de flesta av dem som svarade