Makens foto av frun inför stora maratonloppet: Obehaglig detalj i bakgrunden stör honom

Skriven av Henrik R

Obehaglig detalj i bakgrunden stör honom.

Att ta bra bilder är absolut inte en lätt uppgift. Trots att mobilkameran får fler megapixel och bilderna generellt blir mer imponerande, kan det fortfarande vara en utmaning att fånga det perfekta ögonblicket med en mobiltelefon.

Detta blev sant för den sydafrikanska rugbyspelaren, Petrus de Plessis, när han försökte ta ett foto av sin fru före hennes stora maratonlopp, rapporterar The Sun.

På grund av parets bostad i den engelska huvudstaden skulle Lisa de Plessis delta i London Marathon, och de ville markera händelsen med en bild före startskottet.

"På väg till London Marathon idag! Lycka till alla deltagare. Jag skulle hellre ha er att göra det än mig! Hon är redo!" skrev den självsäkra maken under bilden, som han omedelbart delade på Twitter tidigare på dagen.

Men efter att bilden delades på Twitter, var mannen tvungen att inse att en karriär som fotograf definitivt inte låg runt hörnet. I bakgrunden av det annars fina bilden av frun kunde man nämligen se parets jack russell terrier, som var fullt upptagen med att lätta på trycket - och det var definitivt inte en liten kisspaus!

Detta påpekades snabbt av Twitter-användarna, och bilden har sedan dess spridits på sociala medier till stor glädje.