Mamma får sitt livs chock när hon hittar sin dotter till salu på Facebook

Henrik R

47 veckor sedan

|

25/07/2023
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En mamma slår nu larm och varnar andra att hennes dotter sattes ut till försäljning på Facebook.

Det tog inte lång tid innan en bild som delats på en amerikansk Facebook-sida började chocka användare av sociala medier.

Bilden föreställde nämligen en flicka och av bildtexten framgick det att var hon till salu. Det skriver Littlethings.com.

Flera oroliga mammor kontaktade därför nyhetsmediet KUAM News och uttryckte sin oro för flickan.

- Vi skulle älska att hon hamnade hos en snäll och fantastisk familj. Är någon intresserad? Hon har blivit övergiven och föräldrarna vill inte ha henne. Finns det någon som vill hjälpa till?

Så stod det i texten. För en mamma blev inlägget betydligt mer chockerande och obehagligt än för de andra. Det var nämligen hennes ettåriga dotter på bilden.

Mamman var förståeligt nog djupt skakad, eftersom den lilla flickan varken var övergiven eller oönskad av sina föräldrar.

- Det fanns flera inlägg där hon var till salu. Några ville ge bort henne eftersom hon skulle ha lämnats på Agana Shopping Center. Och man vill att hon skulle komma till en härlig familj för att vi hade lämnat henne, men hon har varit hos oss hela tiden, berättar den olyckliga mamman.

Vad som chockade henne ännu mer var att bilden av flickan var tagen vid ett födelsedagsfirande på en restaurang. Det var inte en bild som mamman hade tagit, och hon hade hela tiden haft sin dotter inom räckhåll.

- Hon är ett fantastiskt barn. Hon är klok för sin ålder och hon betyder allt för mig. Jag förstår inte varför någon gör såhär, säger den frustrerade mamman som nu vill varna andra.

Det är nämligen inte första gången falska annonser med bilder av barn eller gravida kvinnan har publicerats utan att kvinnorna själva varit medvetna om det.

Efter att mamman upptäckte Facebook-posten gjorde hon snabbt en polisanmälan, men innan de hann göra något hade inlägget och Facebook-filen raderats.

Du kan se den obehagliga händelsen här: