Mamma i trafikolycka med dottern i baksätet: När hjälpen kommer har hon en särskild önskan

Skriven av Johanna Frid

393 veckor sedan

|

25/11/2016
Mamman var svårt skadad. Hon hade fått ett jack i huvudet, skråmor på kroppen och blödde kraftigt. Men det vara bara en sak hon bad brandmännen göra för henne.

Amerikanska Summer Gin upplevde nyligen alla mammors mardröm när hon plötsligt tappade kontrollen över sin bil. Hon var ute och körde med sin lilla dotter Raelyn den 25 oktober.

Det skriver Little Things.

Bilen hann krocka med träd och brevlådor innan den äntligen stannade. Summer Gin kunde höra dottern gråta i baksätet. Hon var lättad över att höra att Raelyn levde. Men eftersom hon själv var svårt skadad kunde hon inte hjälpa henne.

När räddnignsarbetarna kort därefter anlände till olycksplatsen hade Summer Gin därför ett särskilt önskemål.

Hon bad brandmännen Brian Gregory och Caleb Rumbaugh att sjunga en sång för lilla Raelyn. Dottern är nämligen autistisk och mamman visste att det skulle lugna henne.

Foto: Facebook

Brandmännen Brian Gregory och Caleb Rumbaugh ville gärna sjunga för den lilla flickan, som mycket riktigt lugnade ner sig efter den traumatiska upplevelsen.

Det visade sig därefter att Summer Gin hade fått ett jack i huvudet, skråmor över hela kroppen och blödde kraftigt.

Men lyckligtvis överlevde både mor och dottern den våldsamma trafikolyckan, och Summer Gin satte stort pris på brandmännens extraordinära insats för att hjälpa hennes lilla Raelyn. 

Du kan läsa Summer Gins Facebook-post om olyckan nedan.