Mamma ser två hundar angripa hennes son: Hon reagerar ofattbart modigt

Skriven av Johanna Frid

393 veckor sedan

|

11/11/2016
Screenshot: YouTube.
Screenshot: YouTube.
Familjens övervakningsbilder får håren att resa sig.

Bäst som en tvåårig amerikansk pojke lekte i trädgården förvandlades idyllen till en mardröm, avslöjar en övervakningskamera från familjens hus i staden Anaheim i Kalifornien, USA.

Pojkens mamma ser ut i trädgården och upptäcker att två främmande hundar har tagit tag i hennes pojke. Utan att tveka går mamma fram och lyfter upp sin försvarslösa son från marken men det slutar inte här, skriver The Mirror

Hundarna, som är av okänd ras, fortsätter angripa och bita pojken, medan mamman skyndar sig till huset med sonen i armarna. Men hon kan inte hitta nycklarna till den låsta dörren.

Paniken är total och mamma måste kämpa mot de bitande hundarna som hela tiden försöker angripa pojken ur alla vinklar. Mamman använder sig själv som sköld medan hon trycker sin tvååriga pojke upp över dörren.

Pojkens pappa tillika mammans make, Spencer Bishop, var på jobbet när hundarna slog till. Han kunde nästan inte klara av att se på övervakningsfilmen. 

Spencer Bishop berättar följande i en intervju med tv-stationen KTLA:

- Det var en konstant kamp. Fem till sju minuters terror. Hon skrek och ropade på hjälp och lyckligtvis hade vi två grannar i närheten, säger den chockade pappan.

En kvinnlig granne kom springande med en käpp och lyckades jaga bort hundarna.

Den lilla pojken blev hämtad i ambulans och körd till sjukhus. Läkarna beskriver hans skador som omfattande. Bitsår i ansiktet och på benen. Han ska få en plastikoperation i ansiktet.

Mamman slapp undan med småskador.

De två hundarna har fångats in men man har inte hittat deras ägare än. Polisen undersöker saken.

Se den hemska videon här: