Mamma skrev meddelanden till exets nya partner: Nu går det jorden runt

En mamma som ger sitt ex' nya klara besked får tusentals internetanvändare att kasta sig över tangentbordet.

Det kan kännas som en katastrof att skiljas åt när man har barn tillsammans. Svartsjukan kan ligga precis under ytan när ens ex dessutom skaffar sig en ny.

Men det finns vissa saker att sätta värde på. Den nya partnern, som också blir en bonusförälder för barnen, kan vara ett tillskott till familjen om relationerna fungerar som de ska.

Det kan Audrey Nicole skriva under på. Hon har delat sin historia på Facebook-sidan Love What Matters. Hennes meddelande till exets nya partner sprider sig nu som en löpeld över nätet. besked til eksens nye kæreste spreder sig lige nu som en steppebrand.

(Artikeln fortsätter under bilden)

- Det här är min dotters pappas partner. Hon är så fin! Jag är supertacksa för henne, för varje gång min dotter besöker sin pappa ger hon henne mat, tar hand om henne, köper presenter till henne och tar i stort sett hand om henne som att det var henens egen. Varför uppför sig så många kvinnor elakt och svartsjukt mot den andra kvinnan? Inget säger att det är lätt att vara mamma åt barn man inte fått själv. Så när de försöker - låt bli att skjuta dem ifrån dig! För de behöver INTE dramat, de KOMMER gå, och så står du kvar med någon som blir den onda styvmodern. Ja, de finns. Jag ser dem överallt! Ett barn kan ha två mammor, för i mina ögon är det så att ju fler som älskar henne desto gladare är jag! Jag vill aldrig få henne att känna sig som en outsider. Jag är extremt tacksam för den här tjejen. Damer, väx upp och fokusera på att vara en bra mamma! Älska mer, hata mindre!

I skrivande stund har bilden fått över 70 000 likes på Facebook, och nästan 9 000 personer har delat historien. 

Riktigt många användare bidrar dessutom med sina egna berättelser.

- Min mamma bjöd ut min styvmamma på lunch, när det blev seriöst mellan henne och min pappa. De hade det bra tillsammans och blev vänner. Jag åkte på semester med min mamma, pappa och styvmamma. När min pappa och styvmamma skildes förblev min mamma och hon vänner. Det gjorde verkligen livet lättare för oss barn, skriver Jessica Strite Eastham.

- Jag är styvmamma. Deras mamma hatar mig, vägrar prata med mig och fortfarande sex år senare försöker hon vända barnen mot mig och skapa problem mellan min och mig. Eftersom jag inte har turen att ha en sån relation som ni med deras mamma så räknar jag dagarna tills de fyller 18, skriver en mindre nöjd bonusmamma.