Man ger solros till gråtande kvinna på gatan - hennes ord berör honom djupt

Henrik R

50 veckor sedan

|

27/07/2023
Danny hade tänkt ge en solros till en främling för att sprida lite god karma i världen. Han hade dock ingen aning om att det skulle förändra hans liv för alltid.

Nyligen köpte Danny Wakefield från Seattle en solros till en tjej han är kär i.

Men efter noga övervägande fick han kalla fötter och kände att det kunde vara lite för påträngande.

Artikeln fortsätter under bilden.

Istället för att låta solrosen dö hemma bestämde han för att ge bort den till en främling på gatan. Han var på bäg ner till ett café för att köpa sit dagliga morgonkaffe.

På andra sidan caféet såg han en kvinna som han bestämde sig för att ge blomman till. Detta skriver han i ett inlägg på Facebook, som nu blivit viralt.

- Jag såg en kvinna som läste något med tårar rinnande nerför ansiktet. Det var som om det fanns en magnet i solrosen som drog den mot henne. Jag visste att det var henne jag ville ge den till. Den var hon som skulle ha den.

Han gick fram till henne och ursäktade sig för att han trängde sig på och sa att han hoppats på att ge blomman till en speciell person, men att det inte gick. Han ville istället att kvinnan skulle få den.

- Innan jag kunde ge henne blomman föll den helt främmande kvinnan ner i min famn med tårar rinnande ner för kinderna och tackade mig, som om jag var en som hon en gång älskat och mist. Det hon sa därefter försöker jag fortfarande greppa, säger Danny Wakefield.

Kvinnan grät för att hennes fästman dött veckan innan - bara några månader innan de skulle gifta sig. På deras första date hade han gett henne en solros, och därefter hade han alltid gett henne solroser istället för rosor eller andra blommer.

Den främmande kvinnan såg Dannys solros som ett tecken från hennes döda fästman.

- Jag är skakad. Man vet aldrig hur myket en enkel gest kan ändra någons liv, likaså ens egna, skriver han i inlägget.

Till slut uppmanar han under hashtaggen #sunflowerchallenge andra att sprida kärlek genom att ge solrosor till främmande.