Mormor hittade en gratis fåtölj på nätet: Den gömde på en galen överraskning

Skriven av Jakob A. Overgaard

55 veckor sedan

|

21/05/2023
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvinna från Kalifornien fick massor av gratis möbler genom en online-marknadsplats. När hon tog dem hem och undersökte dem höll hon på att svimma.

Vicky Umodu saknade möbler. Precis som många andra amerikaner gick hon till den online marknadsplatsen Craigslist för att hitta det hon behövde. I början letade hon efter billiga möbler, men när hon upptäckte en hel vardagsrumssamling väcktes hennes intresse för möjligheten att få en hel hög med gratis möbler.

I början trodde hon inte att möblerna verkligen var gratis, men hon fick reda på att personen som hade annonserat möblerna nyligen hade förlorat en familjemedlem och ville bli av med dem. Vicky hade precis flyttat in i ett nytt hem och hade knappt några möbler alls. Så hon var entusiastisk över möjligheten att få något gratis. Inte bara fina möbler, utan också så många av dem.

En vecka efter att hon fått möblerna hem märkte Umodu dock något konstigt med en fåtölj. Det fanns nämligen något som skramlade inuti stolen, och man kunde till och med känna det från utsidan. Kvinnan var lite orolig över vad som kunde vara gömt därinne. Till sin stora förvåning var det verkligen något oväntat. Upptäckten kunde ha hjälpt nyinflyttaren att förvandla sitt hem till ren lyx. Men hon var ärligare än så.

Vicky berättade att hon hittade 36 000 dollar i kontanter gömda i kuddarna. Hon bestämde sig därför för att informera familjen som hade gett henne soffan. Hon ville returnera den stora summan pengar till dem. De visste dock inte säkert varför det fanns så mycket pengar gömda i stolen.

Till Vickys stora lycka beslutade de sig för att dela pengarna sinsemellan. Så den gratis stolen gav Vicky totalt 18 000 dollar. Det motsvarar mer än 100 000 kronor.