Nybliven far fångar ett minnesvärt ögonblick medan miljontals reagerar på modern i bakgrunden

Skriven av Henrik R

49 veckor sedan

|

03/07/2023
Nybliven far fångar ett minnesvärt ögonblick medan miljontals reagerar på modern i bakgrunden. Bilden av Amanda och Ken med sin nyfödda son har blivit viral och spridit sig över hela världen efter deras andra barns födsel.

Amanda och Ken var både glada och stolta över att ha blivit föräldrar till sitt andra barn.

Ken bestämde sig för att dela detta med andra. Därför tog han en bild av sig själv där han håller sin nyfödda son i armarna strax efter födseln. Bilden har nu - på ett oväntat sätt - spridits över hela världen. Skriver dagens.dk.

I bakgrunden kan man faktiskt se Amanda, som är den som har delat bilden på Facebook tillsammans med sin egen text. Budskapet i hennes text är anledningen till att bilden har delats vida och bred.

Du kan läsa hela Amandas text nedan:

"Den verkliga moderns roll.

Jag skulle vilja dela denna bild eftersom den är autentisk. Bilden visar hur det är precis efter en förlossning; rå, fantastisk, hysteriskt rolig och kaotisk.

Att få ett barn är utan tvekan en underbar upplevelse. Men verkligheten runt födseln talas sällan om.

Det finns få människor som tar bilder under denna period. Många människor skulle kanske känna sig obekväma av att se denna bild, men varför skulle de göra det? Jag förstår det inte! Men det har nog blivit så eftersom man inte pratar om denna period.

Vi borde omfamna alla aspekter av en förlossning. Även ögonblick som detta. Använd gärna en god dos humor.

För vad signalerar mer 'välkommen till moderskapet' än att ha en stor blöja på efter förlossningen?

Och för dem som undrar, det var jag som publicerade denna bild. Inte min man."

Det verkar som att många människor har känt sig inspirerade av att läsa Amandas text på Facebook.

Amanda Bacon

Inlägget har delats och kommenterats i en sådan utsträckning att både bilden och texten nu har setts av miljontals människor över hela världen.

Med sitt inlägg ville Amanda visa och berätta att det att bli mamma inte är något att skämmas över. Man bör omfamna allt - även att få på en 'mamma-blöja' efter förlossningen.