Otrolig upptäckt får nätet att rasa: Jag äter ALDRIG bacon igen

Skriven av Henrik R

46 veckor sedan

|

23/07/2023
Det är mycket få saker i livet som kan mäta sig med en bit bacon som både salt, spröd och saftigt. Men såhär ska bacon INTE se ut.

Det är väl ingen hemlighet att bacon en gång i tiden var kött och fett på ett levande djur. Baconfantasterna vet att det är Babe de sätter tänderna i när de kastar in en bit bacon i munnen – och det smakar så j*vla bra!

Vi blir bara sällan konfronterade med att den härliga smaken kommer från en varelse av kött och blod. Och när konfrontation inträffar har många svårt att hantera det.

En användare har lagt upp en bild på Reddit som visar en bit bacon som fortfarande har en bröstvårta på sig. Reaktionerna vittnar om folk inte är vana vid att tänka på var deras mat egentligen kommer från.

Artikeln fortsätter under bilden.

Flera person har enligt Mirror kommenterat bilden och skrivit och att de tycker att det är fruktansvärt och att de aldrig kommer äta bacon igen.

En annan Reddit-användare avvslöjar att bröstvårtan absolut kan ätas och är helt ofarlig för hälsan. Trots det är de flesta överens om att något sånt här på tallriken skulle förstöra aptiten. Helt.

Se hela kommentatorspåret på Reddit, där bilden har blivit sedd 1,8 miljoner gånger på några dagar  och fått flera tusen reaktioner.

Vi avslutar med en bild hur bacon helst ska se ut – för att ordentligt få bort tanken på bröstvårtorna .