Pappa filmar hjärtskärande besked till sonen: "Mamma dog igår kväll"

Skriven av Johanna Frid

Foto: Privat
Foto: Privat
En video av ett av de mest avgörande ögonblicken i en åttaårig pojkes liv debatteras nu intensivt i sociala medier.  Pojkens pappa Brenden Bickerstaff-Clark har valt att filma det tragiska besked som han ger till sin son Cameron: - Det är något jag ska berätta för dig... Mamma dog igår kväll.  Beskedet går in i pojken några sekunder senare när han svarar: - Va? Vad menar du? Min mamma? Hur? hinner han fråga innan han bryter ihop och börjar gråta. Mamman dog av en överdos heorin berättar den amerikanska pappan, och därför har han valt att lägga ut videon på nätet.  Efter att ha gett pojken en kram säger Brenden Bickerstaff-Clark till personen bakom kameran att "det räcker nu".  Klippet har offentliggjorts av en anledning, förklarar han på nätet:  - Det här är till alla missbrukare med barn. Idag var jag tvungen att berätta för min åttaårige son at hans mamma dött av en överdos igår kväll. Det här är verkligheten kring vår sjukdom. Låt inte den här sjukdomen göra att andra ska berätta för ditt barn att du är död på grund av droger, skriver han och förklarar vidare att han själv varit ren i lite mer än tre månader: - Det här är en av de svåraste saker jag någonsin har varit tvungen att göra. Min son har ingen mamma längre på grund av heroin, skriver och bönfaller missbrukare att söka hjälp.  Han uppmanar andra att dela historien och videon av hans son, men uppmaningen delar internet i två. Några väljer att uppfylla hans önskan medan andra anser att det är för mycket att filma och lägga upp det känsliga ögonblicket på internet.  Vad tycker du om filmen?

En video av ett av de mest avgörande ögonblicken i en åttaårig pojkes liv debatteras nu intensivt i sociala medier. 

Pojkens pappa Brenden Bickerstaff-Clark har valt att filma det tragiska besked som han ger till sin son Cameron:

- Det är något jag ska berätta för dig... Mamma dog igår kväll. 

Beskedet går in i pojken några sekunder senare när han svarar:

- Va? Vad menar du? Min mamma? Hur? hinner han fråga innan han bryter ihop och börjar gråta.

Mamman dog av en överdos heorin berättar den amerikanska pappan, och därför har han valt att lägga ut videon på nätet. 

Efter att ha gett pojken en kram säger Brenden Bickerstaff-Clark till personen bakom kameran att "det räcker nu". 

Klippet har offentliggjorts av en anledning, förklarar han på nätet: 

- Det här är till alla missbrukare med barn. Idag var jag tvungen att berätta för min åttaårige son at hans mamma dött av en överdos igår kväll. Det här är verkligheten kring vår sjukdom. Låt inte den här sjukdomen göra att andra ska berätta för ditt barn att du är död på grund av droger, skriver han och förklarar vidare att han själv varit ren i lite mer än tre månader:

- Det här är en av de svåraste saker jag någonsin har varit tvungen att göra. Min son har ingen mamma längre på grund av heroin, skriver och bönfaller missbrukare att söka hjälp. 

Han uppmanar andra att dela historien och videon av hans son, men uppmaningen delar internet i två. Några väljer att uppfylla hans önskan medan andra anser att det är för mycket att filma och lägga upp det känsliga ögonblicket på internet. 

Vad tycker du om filmen?