Par badar i hotel-poolen när en krokodil bestämmer sig för att hoppa i vattnet

Filip Grönroos

403 veckor sedan

|

31/10/2016
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Två människor, en swimmingpool, månsken och afrikansk tropisk värme. Det låter kanske som en perfekt romantisk kväll, men så var inte fallet för det par som besökte området Kariba mellan Zambia och Zimbabwe förra veckan. Videon nedanför filmades den 27 oktober via hotellets övervakningskamera. I högra hörnet ser man paret och deras stalker, en krokodil, som kryper ner i poolen från bakom några solstolar. Det går några sekunder innan den hoppar i och angriper paret, vilket i sig är chockerande, men användare på sociala medier har också påpekat hur mannen flyger upp ur poolen och låter sin flickvän vara kvar. Hon försöker i panik ta sig bort från rovdjuret och får hjälp av en okänd hjälte. Se videonupptagelsen av händelsen här:  

Två människor, en swimmingpool, månsken och afrikansk tropisk värme.

Det låter kanske som en perfekt romantisk kväll, men så var inte fallet för det par som besökte området Kariba mellan Zambia och Zimbabwe förra veckan.

Videon nedanför filmades den 27 oktober via hotellets övervakningskamera. I högra hörnet ser man paret och deras stalker, en krokodil, som kryper ner i poolen från bakom några solstolar.

Det går några sekunder innan den hoppar i och angriper paret, vilket i sig är chockerande, men användare på sociala medier har också påpekat hur mannen flyger upp ur poolen och låter sin flickvän vara kvar.

Hon försöker i panik ta sig bort från rovdjuret och får hjälp av en okänd hjälte.

Se videonupptagelsen av händelsen här: